Абразивен моп

Работна операция
Материал
Машина
Области на приложение
Продуктова група
Абразивен моп
Диаметър/мм
Ширина/мм
Диаметър на опашката/мм
Отвор/мм
Закрепване
Зърно
структурна форма
Тип зърно

Абразивен моп - за фино и гъвкаво шлайфане на повърхности

Занаятчиите и домашните майстори, които изберат да закупят абразивен моп от широката продуктова гама на Klingspor, ще получат инструмент, който идеално обслужва техните нужди и им предлага най-високо качество на конкурентна цена. Ако шлайфате с Klingspor, винаги ще шлайфате като професионалист.

Избор на абразивен моп за специални приложения

Всеки, който използва абразивни мопове го прави, защото се нуждае от продукт, който да съответства напълно на специфичното приложение. Ето защо Klingspor предлага на своите клиенти специализирани продукти с качество, което със сигурност ще помогне на потребителя да преодолее и различни предизвикателства. Един такъв продукт е FSR 618. Този плисиран моп е разработен специално за работа върху фуги, канали и прорези и осигурява изключителни резултати. Разположени по двойки, плисираните ламели позволяват работа в труднодостъпни места, тъй като ламелите ще достигнат до всеки ъгъл.

WSM 617 е друг популярен продукт на Klingspor, който е доказал своята полезност в безброй реални приложения. Подходящ за използване в предно и странично положение, този моп за ъглошлайф се монтира за нула време и без помощта на допълнителни инструменти. Този универсален консуматив ще премахне ръждата от стар радиатор или метален парапет толкова прецизно, че повърхността може веднага да бъде боядисана отново. Мопът е оборудван с гъвкави ламели с радиално разположение и се оформя перфектно според контурите, които трябва да бъдат обработени. Тъй като надеждно отстранява остатъци от боя, леки драскотини и заваръчни шевове , това е инструмент, който се харесва от потребителите по целия свят. Полезен съвет: Ако ъглошлайфът е оборудван с регулиране на оборотите, този абразивен моп може да се използва дори върху материали на дървесна основа.

Подходящият инструмент за много приложения

Абразивният моп от Klingspor е популярен избор за голямо разнообразие от приложения. Те включват:

  • Отстраняване на боя / лак / кит
  • Шлайфане на ъглови заварки
  • Почистване на метални „мустаци“,
  • Премахване на топлинното оцветяване
  • Отстраняване на ръжда от стомана

Абразивните мопове, малките абразивни мопове или моповете за сатиниране отлично демонстрират своята гъвкавост, когато става въпрос за машините, с които могат да бъдат ползвани:

  • подова шлайфмашина
  • прав шлайф
  • гъвкав вал
  • ъглошлайф
  • сатинираща машина и пробивна машина

В богатата си гама от мопове Klingspor предлага подходящи продукти за различни видове машини, използвани в промишлени предприятия, а също и машини, използвани от домашния майстор.

Дори, когато машината не е оборудвана с регулиране на оборотите, Klingspor предлага абразивни мопове, които ще работят в оптималния диапазон, посочен от производителя.

Тези свойства са типични за абразивните мопове на Klingspor

Както всички други абразиви произведени от Klingspor, абразивните мопове създават уникални шарки, с равномерни и гладки следи. Ето защо тези продукти, отговорящи на най-високите стандарти, се използват за професионално усъвършенстване на повърхности.

При избора на абразивните мопове трябва да вземете предвид следното: конструкцията им позволява завършекът да е по-фин в сравнение с този при абразивните ремъци. По този начин отстраняването на материала и финишното обработване могат да се комбинират в една работна стъпка. Ако желаете да постигнете степен на отстраняване на материала, сравнима с тази на абразивен ремък, експертите на Klingspor препоръчват да изберете абразивен моп със зърненост, която е два до три пъти по-груба.