FSR 618 Абразивен моп За Универсални метали

плисиран абр.моп
Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Алуминиев оксид
Материали
Универсални метали
Дърво
Боя
Лак
Кит
Пластмаса

Плисиран моп - идеален инструмент за фуги, канали и жлебове

Когато става въпрос за постигане на фина повърхност в труднодостъпни места, като ъгли, канали или фуги, плисираният моп е правилният избор. FSR 618 е отличен вариант за шлайфане на

  • метал,
  • пластмаса,
  • дърво,
  • кит,
  • боя и
  • лак.

Плисираният моп се отличава от другите абразивни мопове по разположените по двойки абразивни ламели. Те достигат във фугите, каналите, прорезите и ъглите, като осигуряват изключителен резултат от работата в тези труднодостъпни места. Моделът FSR 618 е подходящ за монтаж на прави шлайф машини, шмиргел или машини с гъвкав вал.

Висококачествена абразивна смес за надеждно шлайфане

За FSR 618 се използва синтетично произведен алуминиев оксид. Този абразивен материал се характеризира с неправилна кристална структура и се отличава с твърдост и издръжливост. Свързващото вещество от синтетична смола осигурява възможно най-добро сцепление на зърното. Синтетичната смола е изключително здрава и притежава голяма адхезионна сила. Klingspor предлага този плисиран моп с различни едрини, покриващи диапазона от груби до фини приложения за шлайфане.

Перфектният резултат изисква правилният инструмент

Правилният избор на абразивен консуматив с подходяща едрина е от ключово значение за постигането на желания резултат от работата. Плисираният моп постига фини повърхности върху метал, пластмаса или дърво. Абразивът е оптимизиран по отношение на стабилността и характеристиките на износване. Устойчивата на скъсване, гъвкава памучна основа осигурява необходимата стабилност по периферията и позволява на развномерно износване на абразива. Резултатът е равномерна и непрекъсната линейна структура, която показва само минимални следи и гладка повърхност. Различен вид продукт със същата зърнометрия ще произведе много по-груба повърхност, която показва значително повече контраст. Диаметърът на плисирания моп за труднодостъпни участъци зависи от работната скорост на използваната машина. Ако FSR 618 е монтиран на машина с регулируеми обороти, то оборотите се регулират така, че да отговаря на максималната допустима скорост според диаметъра на плисирания моп.

Aлтернативни продукти

за канали + ъгли
MFW 600
Диск от шлайфкече