KM 613 1 бр. в пакет Малък абразивен моп За Неръждаема стомана, Универсални метали

Hов
Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Алуминиев оксид
Материали
Неръждаема стомана
Универсални метали
Дърво
Пластмаса
Области на приложение
Апарато- и съдостроене

KM 613 - абразивен моп за неръждаема стомана и метал

Абразивният моп KM 613 е специалист за работа в труднодостъпни зони и предлага изключителна производителност върху материали като

  • неръждаема стомана,
  • метал,
  • дърво и
  • пластмаса.

Този малък абразивен моп е проектиран като перфектно допълнение към всички прави шлайфове и бормашини с регулиране на оборотите. Сред отличителните особености на KM 613 са гъвкавата структура на ламелите и постоянна скорост на отнемане. Тези инструменти улесняват обработката на детайли със сложни по форма повърхности.

Гъвкавите ламели са отличителната черта на този продукт

Гъвкавите движения на абразивните ламели осигуряват допълнителна вентилация на малкия моп. Това дава възможност за по-хладно шлайфане, като предотвратява топлинното оцветяване. KM 613 се използва за финишна обработка на метал и постига лъскава повърхност върху неръждаема стомана. Нещо повече, неговата постоянна скорост на отнемане превръща малкия моп в идеалния абразивен инструмент за други материали, като например дърво и пластмаса.

Висококачествена абразивна смес за най-високи изисквания

Свързващият агент, използван за абразивния моп KM 613, се състои от висококачествена синтетична смола. Абразивът за този продукт е алуминиев оксид. Абразивният моп предлага необходимите качества за да отговори на най-взискателните клиенти, независимо дали са професионалисти или любители.

Абразивен моп за разнообразни приложения

Абразивният моп KM 613 се предлага в голям избор от размери и едрини, от фини до груби, като гарантира професионални работни резултати. Той обработва успешно и малки и големи по площ участъци. Абразивният моп разполага със стандартна монтажна ос за монтаж в патронник на машина.
Aбразивните мопове на Klingspor покриват широка област от практически приложения. Това включва използването им в промишлеността, например при фино шлайфане или обработка на заваръчни шевове. Klingspor предлага продукти с утвърдена безопасност, които са тествани в съответствие с насоките на oSa и стандарта за безопасност EN 13743. За безопасна работа потребителят трябва да спазва максималните допустими обороти за работа и правилния монтаж.