QMC 411 Абразивен диск за бързо поставяне (QCD) За Неръждаема стомана, Универсални метали

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Алумина циркония
Плътност на покритие на абразивното зърно Затворено
Материали
Неръждаема стомана
Универсални метали
Области на приложение
Апарато- и съдостроене

QMC 411 - Диск за бърза смяна за неръждаема стомана, метали

Дисковете за бърза смяна с пластмасов адаптер и вътрешна резба се отличават с особено висока скорост на отстраняване, което ги прави отличен избор за голямо разнообразие от приложения. Абразивът е подходящ за различни приложения и материали, включително

  • неръждаема стомана и
  • други метали.

Продуктите, предлагани от Klingspor, се отличават с лесното си обслужване и възможността потребителят да сменя абразивните дискове с изключителна бързина. Уникалните им качества правят тези дискове много добър избор както за любители занаятчии, така и за професионални потребители. Друго предимство са наличните различни диаметри и едрини. Този обширен избор позволява на потребителя да намери диска, който най-добре отговаря на конкретния инструмент и приложение за шлайфане.

Висока производителност благодарение на самозаточващия се алуминий-цирконий

Бързосменяемите дискове с вътрешна резба разчитат на самозаточващо се циркониево зърно и висококачествена връзка от синтетична смола. Този продукт осигурява висока степен на отстраняване на замърсявания върху материали като стомана и неръждаема стомана. Същевременно агресивните му шлифовъчни свойства позволяват висока скорост на работа. Ето защо циркониевият материал е предпочитан от професионалистите. Лесната употреба и плавната работа на този продукт гарантират, че потребителят ще получи равномерно покритие и ще може да работи дълго време, без да се уморява.

Съвместим със системата за монтаж QMC с пластмасов адаптер

За да монтирате абразивния диск от серията QMC, просто използвайте вътрешната резба на пластмасовия адаптер, за да го поставите върху опорната подложка и го завийте на ръка. Klingspor предлага подобен продукт от серията "QRC" (Quick Roll Connect), който може да се фиксира на място с помощта на външна резба от пластмаса. И двата продукта представляват системи, които са широко използвани на пазара и осигуряват сигурно и надеждно закрепване върху подложката. Друг плюс е, че дисковете за бърза смяна могат да се използват и за всеки стандартен ъглошлайф. За тази цел Klingspor предлага съответстващ адаптер.

Аксесоари

Aлтернативни продукти