AN 400 комплект едрини Шлифовъчна мрежа, самозалепващи, водоустойчива За Боя, Лак, Кит, Гелкоутове, Гипс, Стени от гипсокартон, Композитни материали, Дърво, Дървен материал

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Алуминиев оксид
Подложка Полиестерна мрежа
Материали
Боя
Лак
Кит
Гелкоутове
Гипс
Стени от гипсокартон
Композитни материали
Дърво
Дървен материал
Области на приложение
Автомобилна индустрия
Бояджийски цехове
Ветроенергийна индустрия
Дървообработваща индустрия
Корабо- и лодкостроене
Сухо строителство

Шлифовъчна мрежа Klingspor AN 400

Абразивната мрежа AN 400 се отличава със своята гъвкавост и има много практически приложения. Продуктът е подходящ за шлайфане на

  • боя,
  • лак,
  • кит,
  • шпакловка,

  • мазилка,

  • гипсокартон,
  • композитен материал,
  • дърво и
  • материали на дървесна основа.

Отворената решетъчна структура позволява ефективно и пълноценно прахоулавяне на повърхността. Безпраховото шлайфане удължава значително експлоатационния живот, като същевременно подобрява безопасните условия на труд. Нещо повече, потребителите ще оценят драстично намаленото образуване на прах на работното си място. Няма зависимост от съществуващите системи с всмукателни отвори. Както професионалните потребители, така и хоби занаятчиите ще открият, че абразивната мрежа с нейното универсално приложение е от голяма полза за техните проекти.

Точната абразивна мрежа за всяко приложение

С абразивните мрежи AN 400, купувачите получават абразив за всяко приложение. Големият избор от едри до фини размери на зърното предлага решение за всеки вид обработка на повърхности. Klingspor разчита на първокласен абразив от алуминиев оксид, за да може продуктът да постигне възможно най-добри резултати. Използваната основа е устойчива на разкъсване полиестерна мрежа. По този начин консумативът запазва качеството си и постига равномерен резултат на обработваната повърхност дори при продължителна употреба.

Лесни за употреба абразивни мрежи за най-взискателните изисквания

Klingspor полага големи усилия, за да гарантира, че шлифовъчните мрежи, както и всички останали абразиви, постигат отлична производителност и са лесни за употреба. Абразивната мрежа AN 400 може да се използва с всички стандартни шлайф машини налични в търговската мрежа. Самозалепващата основа предлага бърз, лесен и надежден монтаж към машината. Освен че предлага експертни съвети и богат избор на продукти на склад, Klingspor предлага и индивидуални решения, които са съобразени с нуждите на клиентите. Размерите на продуктите могат да бъдат съобразени с индивидуалните изисквания на клиента и машините, с които разполага. Отразявайки политиката на Klingspor за максимална удовлетвореност на клиентите, тези услуги гарантират, че продуктите на компанията ще отговарят дори на най-високите стандарти.