PL 31 B 5 бр. в пакет Шкурка на хартия, оконч. обраб. За Боя, Лак, Кит, Дърво

Свойства
Свързващо вещество Лепило
Тип зърно Алуминиев оксид
Плътност на покритие на абразивното зърно Полуотворено
Подложка B-хартия
Материали
Боя
Лак
Кит
Дърво
Универсални метали
Области на приложение
Бояджийски цехове
Дървообработваща индустрия

PL 31 B - абразивен лист за лак

Продуктът PL 31 B е шкурка с хартиена основа, създадена за постигане на първокласни резултати при професионална обработка на повърхности. Абразивният лист е специално разработен за материали като

  • лак,
  • боя,
  • дърво,
  • кит и
  • метал.

Абразивният лист предлага редица функции в един продукт. Потребителят може да се възползва от абразивни характеристики, оптимизирани за шлайфане на ръка. Продуктът е подходящ за довършително шлайфане и осигурява фини повърхности. Този абразивен лист също така предлага изключително съотношение цена/качество и се оценява както от професионалните потребители, така и от любителите. Klingspor предлага абразива PL 31 B в пакети за продажба на дребно.

Подходящи абразивни листове за всякакъв вид употреба

Абразивът PL 31 B се предлага в подходящи размери и едрини, които позволяват на потребителя прецизно да контролира степента на отстраняване. Възможните приложения на този продукт включват обработка на повърхности и шлайфане на силно профилирани компоненти, с максимална бързина и ефективност.

Абразивен лист с превъзходни свойства

Klingspor винаги прилага най-добрите производствени технологии и използва само най-добрите материали за всички свои абразиви - и PL 31 B не е изключение. Това включва и корундовото зърно, което осигурява изключителни резултати благодарение на своята здравина и свойства за отстраняване на материала. Прецизната комбинация между абразивната смес и свързващия агент от лепило, гарантира развномерно износване. Продуктът представлява абразив с полуотворено покритие върху гъвкава основа от B-хартия, с който се постига ефективно отстраняване на материал.