PS 11 C 5 бр. в пакет Шкурка на хартия, водоустойчива За Боя, Лак, Кит, Пластмаса

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно SiC
Плътност на покритие на абразивното зърно Затворено
Подложка C-хартия
Материали
Боя
Лак
Кит
Пластмаса
Стъкло
Камък
Универсални метали
Области на приложение
Бояджийски цехове
Поддръжка на превозни средства

Абразивен лист Klingspor PS 11 C в ритейл опаковка

Абразивният лист PS 11 C е продукт, който е специално разработен за авторемонтните и бояджийските дейности. Независимо дали се използва за първоначална обработка и основно шлайфане, или за фино довършване в края на работния процес: PS 11 C гарантира, че всички етапи на работа ще бъдат изпълнени с лекота. Широкият спектър от приложения на тази водоустойчива хартиена шкурка обхваща материали като:

  • боя,
  • лак,
  • кит,
  • пластмаса,
  • стъкло,
  • камък и
  • метал.

Абразивен лист за облагородяване на повърхности от различни материали

Способна да обработва различни твърди и издръжливи повърхности, PS 11 C се оказва особено полезна, когато се използва за приложения в авторемонтните и бояджийските работилници. Без значение дали се използва за отстраняване на повреди по боята на каросерията на автомобила или за закърпване на ръждясали участъци с кит - абразивният лист предлага универсална употреба. Тази универсалност го прави идеален както за професионални бояджии или автомеханици, така и за любители, които се занимават с майсторене в гаража у дома. Продуктите на Klingspor допълнително впечатляват с отличното съотношение между цена и качество.

Силно сцепление на зърното със специална синтетична смола

Синтетичното зърно от силицев карбид SiC е резултат от години, инвестирани в изследвания и разработки. Нанесено с плътно покритие, абразивното зърно е здраво фиксирано на място с високоефективна синтетична смола върху еластична С-хартия. Благодарение на синтетичния производствен процес зърното гарантирано осигурява постоянна скорост на отстраняване на замърсявания до края на полезния си живот. Освен това подложката, изработена от С-хартия, осигурява комбинация от голяма гъвкавост плюс отлична стабилност и експлоатационен живот. Абразивните листа се предлагат с различни размери и зърнометрия. Те са идеалният вариант за ръчно шлайфане.

Гарантиран стандарт за качество на Klingspor в опаковки за продажба на дребно

Абразивният лист PS 11 C се предлага в опаковки за продажба на дребно, които предпазват продукта от замърсяване и повреди. Друго предимство на тази хартиена шкурка е широкият ѝ спектър на приложение. Независимо дали се използва за мокро или сухо шлайфане, или за работа с лак, боя, кит, пластмаса или други подобни материали - този абразивен лист със сигурност ще постига изключителни резултати всеки път.