PS 21 FK 5 бр. в пакет Шкурка на хартия, самозалепващи За Стомана, Неръждаема стомана, Универсални метали

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Алумина циркония
Плътност на покритие на абразивното зърно Затворено
Подложка F-хартия
Материали
Стомана
Неръждаема стомана
Универсални метали
Области на приложение
Апарато- и съдостроене
Промишленост за обработване на неръждаема стомана

Перфектен за грубо и финишно шлайфане на неръждаема стомана - абразивният диск PS 21 FK на Klingspor

Klingspor е разработил рецептата на абразивния диск PS 21 FK така, че той да дава оптимални резултати при грубо и финишно шлайфане на неръждаема стомана. Този абразив е отличен избор и за работа върху стомана и метали. Най-отличителните му характеристики са неговата

  • агресивна абразивна производителност и
  • дългият му експлоатационен живот.

Klingspor предлага абразивния диск PS 21 FK в изчерпателен избор от едрини и диаметри.

PS 21 FK - твърд, изключително здрав и самозаточващ се цирконий на хартиена основа

Абразивният диск PS 21 FK на Klingspor разполага със самозалепваща основа, което го прави лесен за монтаж. Основата е съставена от тежка хартия с тегло F. Върху нея е нанесена абразивната смес от синтетично произведен цирконий. Синтетичният производствен процес запазва високото качество и изключителните характеристики на продукта. Цирконият е твърд, изключително издръжлив и притежава равномерна кристална структура. Още по-добре е, че това агресивно зърно се самозаточва. Тази характеристика позволява на абразивния диск да осигури изключителен експлоатационен живот.

Абразивна смес с плътно покритие - идеално за обработка на стомана и метал

Klingspor произвежда абразивния диск PS 21 FK със затворено циркониево покритие. Това означава, че почти цялата повърхност е покрита с абразив. Големият брой контактни точки, разположени близо една до друга, позволяват висока скорост на отстраняване на материала. Нещо повече, плътното покритие удължава значително експлоатационния живот на абразива. Използва се предимно за абразивни листове, дискове, ремъци и други абразиви, предназначени за работа върху стомана и метал. Klingspor винаги използва синтетична смола като свързващ агент в абразивите. Още по-силно свързване се постига чрез горния слой, който се нарича още размерно покритие. Klingspor използва синтетична смола за всички свои абразиви, тъй като тя се отличава с изключителна здравина и сила на залепване. Размерното покритие, също така, поддържа абразива срещу страничните сили в процеса на шлайфане. Качеството и дебелината на базовия слой и на размерното покритие, чиято рецепта Klingspor винаги формулира така, че да съответства идеално на всеки продукт, също играят важна роля за постигането на отличен експлоатационен живот.