PS 22 K Листа на хартиена основа, самозалепващи За Дърво, Универсални метали

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Алуминиев оксид
Плътност на покритие на абразивното зърно Полуотворено
Подложка E-хартия
Материали
Дърво
Универсални метали
Боя
Лак
Кит
Пластмаса
Стомана
Области на приложение
Бояджийски цехове
Дървообработваща индустрия
Индустрия за преработка на пластмаса

За ръчни блокове и виброшлайф - самозалепващи листа PS 22 K

Самозалепващата шкурка на лист Klingspor PS 22 K се поставя върху ръчен блок за шлафане или виброшлайф с една проста стъпка. Тези абразивни листове са отличен вариант за работа с

  • дърво и
  • метал.

Произвеждат се в различни размери, от груби до фини едрини, както и с и без отвори. Klingspor предлага постоянна наличност от модели на отворите GL15 и GL18.

PS 22 K - алуминиев оксид върху хартиена основа (Е-хартия)

Основата на абразивните листа PS 22 K, се състои от Е-хартия. Хартиените основи се групират в категории от A до G въз основа на тяхната маса на единица площ. Следователно хартията, използвана за PS 22 K, е със средно тегло. Зърното, което Klingspor използва за този продукт, е алуминиев оксид, който осигурява висока степен на отстраняване благодарение на изключителната си твърдост и издръжливост. Изработен по синтетичен път, този материал се отличава със способността да запазва свойствата си за дълъг период от време. Това важи и за всички останали видове зърно, които Klingspor избира за своите абразиви. Зърното, използвано за абразивните листа PS 22 K, се нанася с отворено покритие. Това покритие създава достатъчно пространства, за да позволи бързото отвеждане на шлифовъчен прах.

Велкро основа и горно покритие от синтетична смола

Абразивните листа PS 22 K на Klingspor със самозалепваща основа са лесни за поставяне на ръчни шлифовъчни блокове или виброшлайф. Те предлагат изключителна производителност и равномерни резултати по време на шлайфане на дърво и метал. Klingspor винаги използва синтетична смола като свързващ агент, защото тя осигурява надеждна връзка между абразивното зърно и подложката. Сред предимствата на синтетично произведената смола са нейната адхезионна сила и постоянните качествени характеристики. Абразивните продукти със свързващ агент от синтетична смола са предпочитани за индустриални приложения, които изискват повърхностите на голям брой части да се обработват по един и същи начин.