PS 33 BK 5 бр. в пакет Шкурка на хартия, самозалепващи За Боя, Лак, Кит, Дърво

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Алуминиев оксид
Плътност на покритие на абразивното зърно Полуотворено
Подложка B-хартия
Материали
Боя
Лак
Кит
Дърво
Пластмаса
Области на приложение
Автомобилна индустрия
Ветроенергийна индустрия
Дървообработваща индустрия
Занаятчийски предприятия
Самолетостроене

Изключително гъвкави - абразивните листа PS 33 BK на Klingspor

Със своите абразивни листа PS 33 BK Klingspor предлага абразив с изключителна производителност в широк спектър от приложения. Снабдени със самозалепваща основа, листата могат да се използват за обработване на:

  • боя, лак, кит,
  • дърво,
  • и
  • шпакловка.

Налични в средна и фина зърнистост, абразивните шкурки се използват предимно за фино шлайфане. Изборът включва голям брой дължини и широчини, както и модели със и без всмукателни отвори. Перфорираните варианти се предлагат с модел на отворите GL 15, GL 17 и GL 18.

PS 33 BK - алуминиев оксид на хартиена основа (B-хартия)

За абразивните листа PS 33 BK Klingspor използва хартиена основа (B-хартия), която притежава по-ниска маса на единица площ от другите хартиени основи. Върху тази подложка с полуотворено покритие е нанесено абразивното зърно. То е изработено от алуминиев оксид, който се произвежда синтетично - точно както всички други абразивни зърна, които Klingspor използва за своите абразиви. В резултат на това абразивите на Klingspor винаги имат едни и същи свойства и са с постоянно качество. Полуотвореното покритие осигурява надеждно отвеждане на абразивния прах и други видове остатъци. Това покритие също така гарантира, че до 80 % от подложката са покрити с абразивни зърна. Така остава достатъчно пространство между зърната, за да позволи ефективното отстраняване на замърсяванията, образувани при шлайфане на дърво и боя, шпакловка и лакове.

За отлично сцепление на зърната - горно покритие от синтетична смола

Абразивните листа PS 33 BK на Klingspor са самозалепващи, което ги прави идеално допълнение към виброшлайф и подобни машини с велкро подложки. Те могат да се прикрепят и при необходимост да се сменят с лекота. Отличната адхезия на зърното е гарантирана с покритието от синтетична смола. Наричано още размерен слой, горното свързване служи за здраво закрепване на алуминиевия оксид към основата. Също както при абразивите, и тук Klingspor разчита на синтетично произведен продукт, тъй като той винаги има едни и същи свойства. За да се гарантира равномерно покритие по цялата повърхност на абразива, дебелината се следи постоянно чрез лазерни измервания.