PS 33 CK Дискове на хартиена основа, самозалепващи За Боя, Лак, Кит, Дърво

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Алуминиев оксид
Плътност на покритие на абразивното зърно Полуотворено
Подложка C-хартия
Материали
Боя
Лак
Кит
Дърво
Пластмаса
Области на приложение
Автомобилна индустрия
Ветроенергийна индустрия
Дървообработваща индустрия
Занаятчийски предприятия
Самолетостроене

Абразивен диск PS 33 CK - универсалният абразив на Klingspor

Предназначен за работа с орбитални шлайф машини, абразивният диск PS 33 CK на Klingspor е снабден със самозалепваща основа. Чрез нея дискът може да се закрепи бързо и лесно, като просто се притисне към шлифовъчната повърхност на машината. Благодарение на прилягането по цялата повърхност абразивният диск ще остане здраво закрепен на мястото си. Изключителните му качества правят този абразив идеален избор за шлайфане на - лак, - дърво и боя, както и - кит.

Klingspor предлага тези шкурки с различни диаметри и вид на отворите, за да гарантира, че ще паснат на всички обичайни шлайф машини. Наличните абразивни дискове без отвори също предлагат универсална съвместимост, но не позволяват свързване към система за прахоулавяне.

Абразивен диск на Klingspor с висока степен на отстраняване

Шкурките Klingspor PS 33 CK са със зърно от алуминиев оксид, което е нанесено с полуотворено покритие. Синтетичният алуминиев оксид се отличава със своята голяма твърдост и издръжливост. Тези свойства позволяват на абразивния диск да осигури висока степен на отстраняване и дълъг експлоатационен живот. Полуотвореното покритие на абразивната страна е идеално за обработка на лакирани повърхности, както и дърво и боя. Това покритие създава пространства между зърната, които са достатъчно големи, за да позволят ефективно отвеждане на абразивните остатъци и прах. Това не позволява на остатъците да остават между зърната и в резултат на това поддържа дълъг експлоатационен живот.

Синтетична смола върху хартиена основа (С-хартия) за широка област на приложение

Основата на абразивния диск PS 33 CK на Klingspor се състои от хартиена основа (С-хартия). Хартията, използвана за основа, е със средно тегло, което улеснява рязането, късането и огъването на хартията. Тази гъвкавост позволява на потребителя да огъва или откъсва тези шкурки и да ги използва за ръчно шлайфане навсякъде, където орбиталната шлайфмашина не може да се справи с труднодостъпните места. Зърната от алуминиев оксид са свързани към основата на хартията със синтетична смола и са покрити с допълнителен горен слой от синтетична смола. Освен че придава цвета на шкурката, този слой подсилва срещу страничните сили, които действат върху зърната по време на шлайфане. Слоят от синтетична смола, покриващ зърната, се износва автоматично в началото на шлайфането и не влияе по никакъв начин на производителността на абразива.