PS 33 CK Дискове на хартиена основа, самозалепващи За Боя, Лак, Кит, Дърво

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Алуминиев оксид
Плътност на покритие на абразивното зърно Полуотворено
Подложка C-хартия
Материали
Боя
Лак
Кит
Дърво
Пластмаса
Области на приложение
Автомобилна индустрия
Ветроенергийна индустрия
Дървообработваща индустрия
Занаятчийски предприятия
Самолетостроене

Безупречни резултати при шлайфане със самозалепваща шкурка PS 33 CK на Klingspor

PS 33 CK на Klingspor е триъгълна шкурка на хартия от най-високо качество, подходяща за различни приложения, като обработка на

  • боя,
  • лак,
  • кит и
  • дърво.

Надеждност благодарение на високата степен на отстраняване

Алуминиевият оксид, който Klingspor произвежда синтетично, гарантира висока степен на отстраняване без загуба на качество. Зърното е свързано със синтетична смола към хартиена основа, изработена от С-хартия. Нейната триъгълна форма позволява безпроблемно шлайфане и полиране дори в тесни ъгли и труднодостъпните места на обработвания материал.

Подходящи за универсална употреба

Самозалепваща шкурка PS 33 CK може да се комбинира с всички стандартни шлайфмашини и мултишлайфмашини. Моделът на отвороите GLS24 (7 отвора) прави поставянето на триъгълните шкурки много лесно. Смяната на консуматива става бързо, благодарение на нейната самозалепваща основа. Триъгълната шкурка PS 33 CK на Klingspor се оценява в еднаква степен от професионалисти, майстори и любители занаятчии.

За шлайфане на различни материали

Дали ще се използва в авторепаратурата, в металообработването или в дървообработването - абразивната шкурка PS 33 CK е правилният инструмент за всяка работа по шлайфане: абразивната шкурка PS 33 CK винаги осигурява една и съща ненадмината ефективност - независимо дали се използва за отстраняване на дърво и боя или лак, или за поправка на предварително лакирани повърхности. Дори изглаждането или отстраняването на кит не представлява проблем за този продукт. Изключителните способности на тези триъгълни абразивни шкурки наистина излизат на преден план по време на ремонтни дейности по автомобили. Освен че се отличава по време на работа върху метални повърхности, този продукт, естествено, е отличен вариант и за шлайфане на груби повърхности от дърво. Широката гама от налични зърнометрии включва както груби, така и фини версии на този абразив. Независимо какъв материал са избрали да обработват, потребителите са сигурни, че ще постигнат безупречни резултати с шкурка на хартиена основа PS 33 CK.

Качество на Klingspor за професионалисти и любители

Абразивните листове на Klingspor се ползват с доверието както на професионалистите, така и на любителите занаятчии. Освен че е основен продукт в търговията и промишлеността, шкурката на хартия PS 33 CK е високо ценена и от любителите занаятчии. Нейната пригодност за широк спектър от приложения е убедителна за всеки потребител.