CS 310 XF Къси ремъци За Неръждаема стомана, Универсални метали, Нежелезни метали, Стомана

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Алуминиев оксид
Плътност на покритие на абразивното зърно Затворено
Подложка XF-памук
Материали
Неръждаема стомана
Универсални метали
Нежелезни метали
Стомана
Области на приложение
Апарато- и съдостроене
Изработка на перила и парапети
Металостроене

Шкурка за лентови шлайф пили CS 310 XF - устойчив на скъсване абразивен ремък за металообработка

Абразивният ремък CS 310 XF на Klingspor се отличава с изключителна гъвкавост и устойчивост на скъсване. Той е отличен избор за обработка на

  • стомана
  • неръждаема стомана
  • и цветни метали.

Тази висококачествена шкурка е доказала своята полезност в търговията и в металообработващата промишленост. Тя е сред основните консумативи, използвани в производствената среда, металните конструкции и изграждането на парапети. В зависимост от избраната едрина безконечната шкурка CS 310 XF на Klingspor може да се използва за грубо до фино шлайфане. Когато се използва за грубо шлайфане, продуктът осигурява изключително висока степен на отстраняване. Еластичният и устойчив на скъсване CS 310 XF позволява ефективно шлайфане както на повърхностите, така и на ръбовете на металите.

Универсална употреба в комбинация с ръчни шлайф машини

Абразивният ремък CS 310 XF на Klingspor е специално разработен за употреба в комбинация с ръчни лентови шлайф машини. При обработка на метал продуктът се справя отлично за прецизно шлайфане на радиуси и контури. Абразивът е с памучна основа. Тя е изключително гъвкава и едновременно с това устойчива на скъсване. В комбинация със силното сцепление на абразива, подложката осигурява постоянно високо качество на резултатите от шлайфането и дълъг експлоатационен живот. Челното залепващо съединение на този гъвкав ремък се препоръчва за ръчни лентови шлайф машини. То е подсилено с текстилна подлепваща лента и гарантира надеждно свързване на краищата.

Ремък за лентов шкайф CS 310 XF от Klingspor - предлага се в различни размери

Klingspor посочва всички стандартни размери и едрини на абразивния ремък CS 310 XF за обработка на метал като складови позиции в ценовата листа. Клиентите с машини и изисквания, които се отклоняват от стандартите, могат да изберат индивидуални дължини и ширини на ремъка при условие, че спазват минималните количества за поръчка.