CS 310 XF 3 бр. в пакет Шкурка на плат За Неръждаема стомана, Универсални метали, Нежелезни метали, Стомана

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Алуминиев оксид
Плътност на покритие на абразивното зърно Затворено
Подложка XF-памук
Материали
Неръждаема стомана
Универсални метали
Нежелезни метали
Стомана
Области на приложение
Апарато- и съдостроене
Изработка на перила и парапети
Металостроене

Тънки ремъци CS 310 XF на Klingspor за шлайфане с прецизна точност

Шкурката за лентови шлайф пили CS 310 XF е отличен избор за работа върху

  • метал,
  • неръждаема стомана,
  • стомана и
  • цветни метали.

Тънкият ремък CS 310 XF на Klingspor предлага максимална гъвкавост - особено при работа в тесни участъци. ### Висококачествени абразивни материали с оптимални свойства Тънкият ремък се предлага със синтетично произведен алуминиев оксид с плътно покритие, който се отличава с изключителна здравина и твърдост. Тази комбинация гарантира, че шкурката ще осигури висока скорост на отстраняване на материала и равномерна повърхност. Висококачествената синтетична смола, използвана като свързващ агент, поддържа абразива здраво на мястото му. Основата от памук XF осигурява изключителна гъвкавост. Тъй като е изключително устойчива на скъсване, основата допринася за безопасността на труда и предпазва детайлите от повреди.

Опаковки на дребно за дистрибуция и безопасно съхранение

Тънкият ремък CS 310 XF на Klingspor е опакован в опаковки за продажба на дребно. Този вид опаковка предлага огромни предимства за хипермаркетите, железариите и при специализираните търговци на дребно. Търговците могат да представят продукта по естетичен и ясно организиран начин. Освен това опаковката предлага значителни предимства при складиране в търговията и промишлеността. Когато се пренася в куфар с инструменти като резервен ремък, продуктът също е безопасно опакован и защитен от повреди.

Сигурно залепващо съединение на безконечните шкурки

Наред с ефективността и производителността, безопасността на труда е един от най-съществените аспекти при избора на абразиви. Краищата на CS 310 XF са съединени чрез челно свързване с подлепваща лента. Този вид залепване предлага необходимите здравина и стабилност за професинални приложения.