CS 321 X Широки ремъци Плат За Материали на минерална основа, Пластмаса, Неръждаема стомана

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно SiC
Плътност на покритие на абразивното зърно Затворено
Подложка X-памук
Материали
Материали на минерална основа
Пластмаса
Неръждаема стомана
Области на приложение
Медицинска техника
Промишленост за обработване на неръждаема стомана

Идеален за мокро шлайфане - широкият ремък CS 321 X на Klingspor


Изключително агресивен, широкият ремък CS 321 X на Klingspor е идеален за мокро шлайфане и осигурява изключителна абразивна производителност. Той се отличава особено при мокро шлайфане на

  • стъкло,
  • керамика и
  • пластмаса.

Нещо повече, тази лентова шкурка постига блестящо гланцово покритие на повърхности от неръждаема стомана. Продуктът се предлага в цялостен набор от едрини, покриващи приложения от грубо до много фино шлайфане, и в голямо разнообразие от размери.

Klingspor CS 321 X - с плътно покритие от силициев карбид

Абразивният ремък CS 321 X на Klingspor за материали на минерална основа, пластмаса и неръждаема стомана разполага с устойчива на скъсване памучна основа. Тези свойства го правят отличен избор за шлайфане при по-големи натоварвания. Абразивният материал от силициев карбид осигурява отлчини резултати при шлайфане . Абразивната смес на CS 321 X от Klingspor се нанася със затворено покритие върху устойчива на скъсване памучна основа. С този вид покритие се осигурява особено дълъг експлоатационен живот. Нещо повече, плътното покритие позволява висока степен на отстраняване на материала, като намалява времето, необходимо за обработка на детайлите.

Покритие от синтетична смола - стандарт при Klingspor

В абразивните ремъци на Klingspor покритието, което фиксира абразивната смес върху основата винаги е синтетична смола. Тя притежава по-голяма адхезионна сила и якост в сравнение с естествените свързващи агенти, като например лепила. Спомага за подобряване на адхезията на зърната - фактор от съществено значение за експлоатационния живот на абразивния ремък. Освен това Klingspor винаги съобразява дебелината на покритието с абразива. Прилагането му се контролира чрез лазерни измервания и се проверява постоянно чрез измервания на теглото.