CS 322 X Ремъци на текстилна основа За Стъкло, Камък

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Корк
Подложка X-памук
Материали
Стъкло
Камък

Абразивен ремък Klingspor CS 322 X - здрав абразивен ремък за обработка на стъкло

Абразивният ремък CS 322 X на Klingspor гарантира безупречни резултати при полиране, благодарение на своята издръжлива текстилна основа. Ремъкът е превъзходен избор за обработка на

  • стъкло
  • камък и
  • керамични материали.

Основата му е снабдена с първокласно покритие от корк и синтетична смола. Това покритие дава възможност продуктът да се използва за полиране на стъкло. Еластичността на покритието позволява на потребителя да упражнява лек натиск върху абразива по време на употреба. Тази характеристика позволява на абразивият ремък да се адаптира перфектно към контурите на обработвания детайл, което позволява полиране, оставящо след себе си изключително гладка и блестяща повърхност. В допълнение продуктът предлага и оптимални характеристики на износване. Абразивният ремък CS 322 X на Klingspor получава висока оценка с дългия си експлоатационен живот и постоянния си полиращ ефект. Той е разработен специално за изискванията на стъкларската промишленост.

Премиум подложка с отлична адхезия на зърното

Идеално за полиране на стъкло, корковото зърно сигурно се прилепва към устойчивата на разкъсване и еластична памучна основа на абразивния ремък CS 322 X, благодарение на перфектната комбинация от компоненти от синтетични смоли. Памучната основа е изключително здрава и гъвкава. Устойчивостта му на вода прави абразивния ремък CS 322 X на Klingspor идеален за мокро шлайфане, което е необходимо за полиране на стъкло.

Абразивен ремък CS 322 X на Klingspor - идеален за много машини

Абразивният ремък CS 322 X на Klingspor е проектиран за работа с лентови и настолни шлайф машини, използвани за полиране на стъкло в промишленото производство. Този модел се произвежда с различни размери. Нестандартни размери за абразивни ремъци CS 322 X могат лесно да бъдат предоставени при запитване.