CS 333 JF Ремъци на текстилна основа За Нежелезни метали, Универсални метали, Пластмаса

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно SiC
Плътност на покритие на абразивното зърно Затворено
Подложка JF-памук
Материали
Нежелезни метали
Универсални метали
Пластмаса
Области на приложение
Металостроене

Абразивен ремък CS 333 JF - идеалният абразив за цветни метали и пластмаса

Благодарение на много гъвкавата си памучна основа абразивният ремък CS 333 JF на Klingspor се приспособява идеално към всякакви радиуси и контури. Подходящ за шлайфане на цветни метали и пластмаси, този продукт се използва, наред с други цели, за ръчно шлайфане на месингови фитинги и формовани части. Klingspor предлага тази висококачествена абразивна шкурка във вид на къси и дълги ремъци, които се предлагат в широка гама от размери на зърнометрията за

  • портативни шлайфмашини,
  • ръчни лентови пили
  • стационарни шлайфмашини.

Изключително гъвкава - текстилна основа от памук JF

Изключително гъвкавата основа от памук JF прави абразивният ремък CS 333 JF идеален за работа върху силно профилирани детайли. Абразивът се състои от силициев карбид и напълно синтетична смола. Нанесен е с плътно покритие, което покрива почти цялата повърхност на основата с абразивно зърно. Това затворено покритие се препоръчва за абразиви, които се използват за работа върху метал, тъй като осигурява дълъг експлоатационен живот и висока степен на отстраняване на материала. За разлика от отвореното покритие, което оставя празни пространства върху основата, със затвореното покритие се получава значителено по-фин резултат от шлайфане.

Твърди и остри частици силициев карбид с плътно покритие

Klingspor използва само синтетично произведени абразиви за своите продукти, които - освен абразивни ремъци - включват и листове, дискове и множество други видове абразивни инструменти. Този тип зърна са значително по-твърди и по-издръжливи от естествени абразивни материали като кварц и гранат. Използването на синтетично произведени абразивни зърна гарантира първокласно и постоянно качество, което ги прави идеални за тежка индустриална употреба. Klingspor предлага абразивния ремък CS 333 JF с абразивно зърно, произведено от силициев карбид, което се отличава с несравнима твърдост. То се отличава с кристална структура, която му осигурява особено остри ръбове. Тази висококачествена шкурка е изключително ефективна върху цветни метали и пластмаса.