CS 341 X Широки ремъци Плат За Универсални метали, Неръждаема стомана, Стомана, Нежелезни метали

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Алуминиев оксид
Плътност на покритие на абразивното зърно Затворено
Подложка X-памук
Материали
Универсални метали
Неръждаема стомана
Стомана
Нежелезни метали
Области на приложение
Апарато- и съдостроене
Изработка на перила и парапети
Металостроене
Промишленост за обработване на неръждаема стомана

Абразивен ремък CS 341 X - стабилният широк ремък, създаден специално за цветни метали, стомана и неръждаема стомана

Абразивният ремък CS 341 X на Klingspor е много подходящ за шлайфане на ножове. Основата, използвана за широкия ремък CS 341 X, е водоустойчив текстил, който се предлага с устойчива на скъсване памучна подложка. Тези свойства правят абразивния ремък идеален за мокро шлайфане на стомана и неръждаема стомана, както и на NF метали, т.е. цветни метали, които не съдържат желязо. Освен това той е особено добър избор за безцентрово и повърхностно шлайфане, както и за шлайфане на ножове. Абразивният ремък CS 341 X се предлага в различни варианти:

  • Форма 1 (F1 - диагонален разрез, залепен чрез застъпване)
  • Форма 2 (F2 -диагонален разрез, залепен чрез застъпване, без абразив на мястото на свързване)
  • Форма 3 G (F3G - челно зигзагообразно съединение, подлепено с фолио)
  • Форма 4 G (F4G - челно съединение с диагонален разрез, подлепено с фолио)

Абразивна смес, основа и свързващ агент: комбинация за високо натоварване

Абразивната смес е съставена от алуминиев оксид, който гарантира развномерен резултат на обработка. Основната на абразивния ремък CS 341 X е текстилна подложка, изработена от X-памук със свързваща смес от синтетична смола. Благодарение на тези свойства шкурката е изключително устойчива на разкъсване и е подходяща за шлайфане с висока скорост. Устойчив на влага и вода, този ремък е отличен избор и за мокро шлайфане.

Области на приложение: Металообработка и производство на ножове

Абразиви с дълъг експлоатационен живот и плътно покритие на зърната се използват често в металообработването и обработката на неръждаема стомана. Ето защо широкият ремък CS 341 X често се избира в производството на висококачествени ножове, в производството на апарати и контейнери, в космическата индустрия, както и в изграждането на тръбопроводи и парапети. Абразивният ремък CS 341 X се предлага с различни едрини - от изключително груби до фини. Клиентите могат да избират измежду всички стандартни размери, разпространени в индустрията - както по отношение на ширината, така и на дължината. При запитване и след консултация с нас можем да доставим персонализирани размери.