CS 411 Y Ремъци на текстилна основа За Неръждаема стомана, Стомана, Универсални метали

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Алумина циркония
Плътност на покритие на абразивното зърно Затворено
Подложка Y-полиестер
Материали
Неръждаема стомана
Стомана
Универсални метали

Абразивен ремък Klingspor CS 411 Y - устойчив на скъсване, високопроизводителен абразив за висока степен на отстраняване

Абразивният ремък CS 411 Y на Klingspor се отличава със своя син абразив и агресивно абразивно действие. Този абразивен ремък може да се използва в комбинация с

  • широколентова машина,
  • ръчна лентова шлайфмашина,
  • настолна машина,
  • безцентрово шлайфане и
  • машина за повърхностно шлайфане.

Продуктът е високопроизводителен консуматив, способен да се справи с най-взискателните задачи при обработката на стомана и неръждаема стомана. Наличен в широк избор от едрини, този абразивен ремък е предназначен за грубо шлайфане. Освен професионалните потребители в търговията и промишлеността, хоби потребителите и домашните майстори оценяват предимствата, които този мощен абразив със сигурност ще им предостави.

Високопроизводителен абразивен ремък с несравнима устойчивост на скъсване

Абразивният ремък CS 411 Y на Klingspor предлага постоянно висока издръжливост - дори при честа и продължителна употреба. Устойчивата на скъсване основа показва истинската си стойност, когато е подложена на изпитание по време на обработката на неръждаема стомана, стомана и други видове метал с помощта на машини като широколентова машина, настолна шлайфмашина или ръчна лентова шлайфмашина. Разпознаваем по синия абразив с изключителната си агресивност, този абразивен ремък се предлага с добавени активни съставки, които повишават абразивната производителност - особено върху неръждаема стомана - тъй като предпазват абразивното зърно от преждевременно изхабяване. Абразивният ремък е водоустойчив и се предлага с различни едрини, което прави продукта подходящ за различни етапи на шлайфане.

Абразивен ремък CS 411 Y на Klingspor: произведен със самозаточващо се зърно от циркониев алуминиев оксид.

Този материал е по-твърд от обикновения алуминиев оксид, което го прави предпочитан избор за приложения, изискващи равномерна структура на обработваната повърхност за дълъг период от време. Синтетичната смола и плътното покритие на абразивния ремък CS 411 Y допринася т за високата скорост на отстраняване и дългия експлоатационен живот на този продукт. Циркониевият алуминиев оксид е нанесен върху устойчива на скъсване полиестерна основа. Klingspor доставя абразивния ремък CS 411 Y в различни варианти - широки, къси, дълги ремъци и за лентови пили.