CS 416 Y Ремъци на текстилна основа За Неръждаема стомана, Пластмаса

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Алумина циркония
Плътност на покритие на абразивното зърно Полуотворено
Подложка Y-полиестер
Материали
Неръждаема стомана
Пластмаса
Нежелезни метали
Области на приложение
Апарато- и съдостроене
Зидаро-мазачество
Изработка на перила и парапети
Леярство

Абразивен ремък CS 416 Y на Klingspor - надежден и издръжлив за широк спектър от приложения

Абразивият ремък CS 416 Y се отличава със своята издръжливост и е много подходящ за шлайфане на голямо разнообразие от материали. Има текстилна основа и се характеризира в водоустойчивост и висока агресивност.

Абразивен ремък CS 416 Y с полуотворено покритие

За текстилната основа на шкурката се използва Y-полиестер, който прави абразивният ремък CS 416 Y много устойчив на скъсване. Свързващото вещество, използвано за абразивния материал, е изработено от синтетична смола. Абразивният материал, използван за този продукт, е циркониев алуминиев оксид с полуотворено покритие. Този материал се самозаточва и предоставя на потребителя изключително високо ниво на агресивност и абразивна производителност. Полуотвореното покритие на зърната също така осигурява намалено запушване. Устойчив на вода, абразивният ремък е отличен избор и за мокро шлайфане.

Абразивен ремък CS 416 Y за шлайфане на неръждаема стомана, пластмаса и други видове материали

Може да се използва за шлайфане на

  • неръждаема стомана,
  • стомана,
  • цветни метали,
  • пластмаса и
  • кожа.

Многостранна и лесна употреба на ремъци CS 416 Y

Абрзивният ремък CS 416 Y е с полуотворено циркониево покритие и може да се използва за грубо шлайфане, обработка на ръбове и скосавяне, както и за шлайфане в равнина. Може да се използва с машини за плоско шлайфане, машини с широки ремъци, настолни и безцентрови шлайф машини. Тъй като този син абразив е особено подходящ за шлайфане на ски, той може да се монтира и на машина за шлайфане на ски. Без значение с коя машина се комбинира, абразивният ремък с основа от Y-полиестерна тъкан се отличава с изключителна устойчивост на скъсване. Klingspor предлага тази шкурка с различни размери на зърнометрията и под формата с широки, къси и дълги ремъци.