CS 931 JF CEVOLUTION Ремъци на текстилна основа За Неръждаема стомана, Титан

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Керамичен Алуминиев оксид
Плътност на покритие на абразивното зърно Полуотворено
Подложка JF-памук
Материали
Неръждаема стомана
Титан
Области на приложение
Медицинска техника
Производство на арматура
Промишленост за обработване на неръждаема стомана

Абразивен ремък Klingspor CS 931 JF - специален продукт с изключително агресивна абразивна производителност

Абразивният ремък CS 931 JF на Klingspor е специален продукт, който се предлага с текстилна основа от памук и има изключително висока степен на агресивност. Той предлага голям брой предимства и е

  • изключително гъвкав и способен да се адаптира,
  • идеално подходящ за ръбове и контури и
  • снабден със самозаточващ се керамичен абразив.

Абразивен ремък CS 931 JF - с много гъвкава основа

Абразивният ремък CS 931 JF е оборудван с текстилна основа от памук JF, която е едновременно изключително гъвкава и устойчива на скъсване. Абразивният материал се състои от керамичен алуминиев оксид, нанесен с полуотворено покритие и свързващ агент от напълно синтетична смола. Абразивният ремък се характеризира с дълъг експлоатационен живот и постоянно високо ниво на агресивност поради самозаточващия се керамичен алуминиев оксид. Гъвкавата основа на шкурката се оформя по повърхността, което я прави много подходяща за шлайфане на ръбове и силно профилирани детайли. Това гарантира прецизни резултати от работата.

Абразивен ремък CS 931 JF - отговаря на най-високите стандарти за качество

Абразивният ремък CS 931 JF е предпочитан инструмент за всички области, които изискват безупречна прецизност, като например

  • производство на медицинска апаратура,
  • производство на клапани,
  • изработване на фитинги или
  • в авиационната индустрия.

Абразивният ремък е подходящ избор за междинно и окончателно шлайфане и се отличава с изключителна ефективност. Ремъкът CS 931 JF може да се използва с настолни и стационарни машини за шлайфане.

Абразивен ремък CS 931 JF - подходящ за обработка на високолегирани стомани

Допълнителното покритие мултибонд прави абразивния ремък CS 931 JF на Klingspor идеален избор за машинно шлайфане на неръждаема стомана. Справя се еднакво добре и с високолегирани стомани, като например титан. Допълнителното многокомпонентно покритие мултибонд осигурява студено шлайфане на неръждаема стомана и предотвратява топлинното оцветяване.