GK 555 A Гумени адаптори

Гумен адаптор GK 555 A - необходим за всяка работа с конусовидни шкурки

Прецизното шлайфане на вътрешни повърхности и контури изисква използването на конусовидни шкурки в различни варианти и с различни абразивни материали. За да използват конусовидните шкурки с оптимална ефективност, потребителите се нуждаят от подходящ държач. Висококачествените каучукови адаптери GK 555 A на Klingspor са отличен избор за конусовидни шкурки благодарение на многобройните си предимства. Сред тях са

  • многократна употреба,
  • лесен монтаж и демонтаж и
  • безопасна работа.

Гумен държач GK 555 A - незаменим аксесоар за конусовидни шкурки

Гумените адаптори GK 555 A на Klingspor имат конична форма и поради това са естествен избор като държач за конусовидните шкурки. Те са доказали своята полезност при шлайфане на различни материали и са отличен избор за ръчни и стационарни машини. Също така са задължителен аксесоар за шлайфане на вътрешни повърхности. За да се повиши още повече стабилността на конусовидните шкурки, гумените държачи имат надлъжни жлебове. Klingspor разработи гумения адаптор GK 555 A специално за държач на конусовидните шкурки CS 310 X. В комбинация, тези два продукта осигуряват висока степен на агресивност, както и ефективна абразивна производителност.

Гумен адаптор GK 555 A - за безпроблемна употреба в комбинация с конусовидни шкурки

Гумените държачи GK 555 A на Klingspor се отличават с лесна и бърза смяна на изпозлвания консуматив. Конусовидните шкурки могат да се поставят и свалят с леко завъртане на държача. Гумените адаптори са за многократна употреба и имат гарантиран дълъг живот. Износват се бавно, дори при честа и продължителна употреба.

Гумен адаптор GK 555 A - аксесоар за шлайфане на метал

Гумените адаптори GK 555 A се използват безпроблемно с конусовидните шкурки CS 310 X и се представят отлично в металообработването. Когато се използват върху неръждаема стомана, стомана и други метали, те осигуряват прецизни резултати при шлайфане на вътрешни повърхности и контури.