GX 931 JF CEVOLUTION Ремъци на текстилна основа За Неръждаема стомана, Титан

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Керамичен Алуминиев оксид
Плътност на покритие на абразивното зърно Полуотворено
Подложка JF-смесен плат
Материали
Неръждаема стомана
Титан
Области на приложение
Медицинска техника
Производство на арматура
Промишленост за обработване на неръждаема стомана

Абразивни ремъци GX 931 JF на Klingspor - специализиран продукт за обработка на метали

Абразивният ремък GX 931 JF на Klingspor е разработена за обработка на неръждаема стомана и високолегирани стомани. Примери за такива високолегирани стомани са титан или турбинна стомана. Абразивният ремък може да се монтира на

  • колонни шлайфмашини,
  • машини за шлайфане на профили,
  • машини за шлайфане на плоскости и
  • роботизирани шлайфащи системи.

емъците се предлагат в различни размери и видове на снадката за да паснат на всяка шлайфмашина. Продуктът се използва предимно за междинно и окончателно шлайфане на неръждаема стомана и титан в промишлеността. Обикновено се използва от производителите на вентили и фитинги, както и в медицинската техника и авиационната индустрия. Въпреки това, по-малките предприятия и работилници, които отдават голямо значение на качеството, също се възползват от изключителните абразивни характеристики и издръжливост, които предлага този абразивен ремък.

Абразивен ремък идеален и за роботизирани приложения

Висококачественият абразивен ремък GX 931 JF е отличен избор за ръчно шлайфане на профили и повърхности. Тези абразивни ремъци са идеални и за роботизирани приложения, тъй като смесената основа с допълнително покритие зелен мултибонд е изключително гъвкава и едновременно с това устойчива на скъсване. Тези качества гарантират надеждност на процеса при индустриални приложения. Продуктът се използва за шлайфане с контактни ролки или със свободностоящ ремък за довършителни работи при по-слаб натиск. Основата на този продукт е смесен плат, устойчив на скъсване. Абразивните ремъци GX 931 JF се предлагат с голямо разнообразие отедрини. Свързващото вещество, използвано за този продукт, е напълно синтетична смола от най-високо качество.

Абразивнен ремък GX 931 JF: агресивни абразивни характеристики

Керамичният алуминиев оксид е до голяма степен отговорен за постоянно агресивните абразивни характеристики, които ремъците GX 931 JF осигуряват. Полуотвореното покритие и самозаточващите се керамични зърна допринасят за изключителен експлоатационен живот. Тези свойства правят продукта идеален за работа върху неръждаема стомана и всички видове високолегирана стомана. Гъвкавата му основа позволява на абразивия ремък GX 931 JF да се приспособява към радиуси и ръбове. Абразивният ремък GX 931 JF разполага и с допълнително мултибонд покритие, което осигурява хладно шлайфане по време на работа върху неръждаема стомана. Това предотвратява топлинното оцверяване.