LS 309 JF Ремъци на текстилна основа За Универсални метали, Нежелезни метали, Дърво

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Алуминиев оксид
Плътност на покритие на абразивното зърно Затворено
Подложка JF-памук
Материали
Универсални метали
Нежелезни метали
Дърво
Области на приложение
Дървообработваща индустрия
Металостроене

Абразивен ремък LS 309 JF - специализиран продукт за силно профилирани детайли

Абразивният ремък LS 309 JF на Klingspor предоставя на потребителите изключително гъвкав консуматив, който се адаптира идеално към силно профилирани детайли и предлага най-доброто възможно решение за особено сложни задачи. Tази гъвкава и устойчива на разкъсване безконечна шкурка се справя изключително добре с различни материали, включително

  • метал,
  • цветни метали и
  • дърво.

Това я прави универсален инструмент в металообработващата и дървообработващата промишленост. Този висококачествен абразивен ремък се препоръчва и за взискателните любители, които ценят отличното качество на продукта.

Абразивен ремък LS 309 JF - за различни видове приложения при шлайфане

Разнообразните приложения са сред основните предимства на този абразивен ремък. Абразивният ремък LS 309 JF е подходящ за грубо, междинно и финишно шлайфане. Осигурява постоянна отлична производителност върху множество материали, включително метал и дърво. Тази шкурка се предлага под формата на рула, къси ремъци и дълги ремъци.

Абразивнен ремък LS 309 JF - за ненадмината скорост на отстраняване

Абразивният ремък LS 309 JF на Klingspor е универсален продукт, който се отличава с изключителната си способност да се адаптира към различните радиуси и контури на детайлите. Гъвкавата памучна основа, използвана за този абразив, е идеална за силно профилирани детайли. Нанесен с плътно покритие, алуминиевият оксид осигурява първокласно отстраняване на материала при всички видове детайли. Материалът, използван за свързване на зърната, е изцяло синтетична смола от най-високо качество, което също допринася за издръжливостта на шкурката. Klingspor предлага този абразивен ремък в изчерпателен избор на едрини.