LS 309 XH в пакет Шкурка на плат За Дърво, Универсални метали, Нежелезни метали

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Алуминиев оксид
Плътност на покритие на абразивното зърно Затворено
Подложка X-памук
Материали
Дърво
Универсални метали
Нежелезни метали
Боя
Лак
Кит
Области на приложение
Дървообработваща индустрия
Металостроене

Универсални абразивни ремъци за ръчни шлайфмашини

Абразивният ремък LS 309 XH на Klingspor е разработен специално за ръчни лентови шлайф машини. Размерите са подходящи за всички разпространени лентови шлайф машини на различни производители. Абразивният ремък за ръчни машини може да обработва повърхности от различни материали, като

  • метал,
  • дърво,
  • кит,
  • лак,
  • боя и
  • цветни метали.

Защитна ритейл опаковка за търговията и индустрията

Klingspor предлага абразивния ремък за ръчни машини в опаковки за продажба на дребно. Тази опаковка осигурява възможно най-доброто представяне в търговските обекти. В допълнение, защитната опаковка е практична за съхранение в занаятчийски или индустриални предприятия. Така абразивният ремък е винаги под ръка и защитен от механични повреди.

Твърд и издръжлив абразивен състав за висока степен на отстраняване

Основата на ремъка за ръчни машини LS 309 XH на Klingspor се състои от X-памук. Този естествен плат е обработен по начин, който гарантира изключително висока устойчивост на разкъсване. Абразивният ремък е достатъчно гъвкав и за използване с ръчни лентови шлайф машини. Използваният абразив е корунд - синтетично зърно от алуминиев оксид. Корундът се отличава с особена твърдост и издръжливост. Той има кристална структура с неправилна блокова форма и по време на употреба показва макроизносване. Износвайки се бавно, консумативът предлага висока степен на отстраняване през целия си полезен живот. Klingspor използва свързващ агент от синтетична смола за ремъците за ръчни машини, за да осигури сигурно и стабилно свързване на абразивната смес. Плътното абразивните покритие осигурява дълга експлоатация и висока производителност. Такива продукти изискват сигурно залепване на двата края на лентата. Ето защо абразивният ремък за ръчни машини LS 309 XH се залепва чрез застъпване. Това припокриващо се съединение, без смола и абразив в зоната на припокриване, е много надеждно.