LS 313 JF Ремъци на текстилна основа За Неръждаема стомана, Алуминий

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Алуминиев оксид
Плътност на покритие на абразивното зърно Затворено
Подложка JF-памук
Материали
Неръждаема стомана
Алуминий
Нежелезни метали
Области на приложение
Изработка на перила и парапети
Производство на арматура
Хранително-вкусова промишленост

Абразивен ремък LS 313 JF - първокласен абразив за обработка на метал

Абразивният ремък LS 313 JF на Klingspor е първокласен продукт, който е подходящ за обработка на формовани детайли, чувствителни към температурата. Покрит със зелен мултибонд, този абразив осигурява студено шлайфане. Той показва много високи нива на производителност върху различни материали, включително

  • неръждаема стомана, титан,
  • алуминий и
  • цветни метали.

Абразивният ремък LS 313 JF се препоръчва в производството на изделия от неръждаема стомана в хранително-вкусовата промишленост, включително контейнери и поточни линии. Други области, в които е доказано, че предлага значителни предимства, са в производството на хирургически инструменти, фитинги и клапани, както и за изграждане на парапети. Абразивният ремък LS 313 JF на Klingspor намира приложение и в довършителното шлайфане на профилирани и формовани детайли с машини с контактни ролки или свободностоящи ремъци. Той може да се монтира на всички разпространени стационарни шлайф машини и да се използва за роботизирани приложения и автоматизирани процеси. Klingspor предлага този абразивен ремък в изчерпателна гама от едрини. Това дава възможност продуктът да се адаптира точно към изискванията.

Абразивен ремък LS 313 JF - с повишаващ производителността multibond

Абразивният ремък LS 313 JF се предлага със специално закалена зърненост от алуминиев оксид, която предлага изключителна скорост на отстраняване. Klingspor е разработила тази абразивна лента специално за сухо шлайфане на профилирани или формовани детайли от неръждаема стомана и титан. Свързващото вещество, използвано за този продукт, е изцяло от синтетична смола. Покритието е полуотворено.