PS 28 F Широки ремъци на хартиена основа За Дърво, Кожа

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Алуминиев оксид
Плътност на покритие на абразивното зърно Отворено
Подложка F-хартия
Материали
Дърво
Кожа
Области на приложение
Дървообработваща индустрия
Занаятчийски предприятия
Мебелна индустрия
Производство на дограма и врати

PS 28 F широки ремъци с хартиена основа за дърво и кожа

Широкият ремък PS 28 F е най-евтиният модел в селекцията от абразиви с отворено покритие. Проектиран като универсален продукт, той е разработен специално за

  • шлайфане на дърво
  • обработка на кожа
  • обработка на пластмаса

Предимства на абразивни ремъци PS 28 F

Отвореното покритие на шкурката Klingspor PS 28 F предпазва от преждевременно запушване с прах и стружки. Изработена от устойчива на скъсване хартия с тегло F, основата осигурява издръжливост и безопасно шлайфане. Твърдата синтетична смола държи абразивните зърна здраво на мястото им върху подложката. Работата върху по-меки материали изисква, преди всичко, издръжливо абразивно зърно. И точно това е свойството, което отличава зърното алуминиев оксид. В наши дни не се използва естествен алуминиев оксид, той се произвежда синтетично и притежава трайни качества, които осигуряват равномерна и хомогенна следа при приложение.

Приложения на PS 28 F

Отворената структура на абразивното покритие предотвратява запълването на шкурката с шлифовъчен прах, което позволява лесното му отвеждане. Ето защо широкият ремък PS 28 F се използва най-често в дървообработващата промишленост. В допълнение ремъците PS 28 F се изпозлват като универсален продукт и от хоби-майсторите.

Видове съединения на безокенчните ленти

Широкият ремък** PS 28 F се предлага с четири различни форми на съединение. Изборът включва диагонален разрез залепен чрез застъпване на краищата; диагонален разрез и челно свързване с подлепваща лента, подходящо за плавно шлайфане със свободен ремък; прав или зигзагообразен срез.

PS 28 F конфигурации

Широките ремъци PS 28 F на Klingspor се предлагат в диапазон от много груби до средно груби едрини и в размери, подходящи за стандартните шлайф машини. След запитване и консултация с нас можем да изработим и персонализирани размери.