PL 31 B Рула на хартиена основа За Боя, Лак, Кит, Дърво

Свойства
Свързващо вещество Лепило
Тип зърно Алуминиев оксид
Плътност на покритие на абразивното зърно Полуотворено
Подложка B-хартия
Материали
Боя
Лак
Кит
Дърво
Универсални метали
Области на приложение
Бояджийски цехове
Дървообработваща индустрия

PL 31 B - оранжева шкурка на руло идеална за различни повърхности

Оранжевата хартиена шкурка на руло PL 31 B се е доказала като идеален абразив за безупречно обработване на дървени повърхности и покрития от лак, боя и кит. Благодарение на множеството си приложения, тази шкурка ви позволява да обработвате прецизно големи и малки повърхности. Абразивното руло PL 31 B се предлага в различни едрини и е основен консуматив както за професионалните потребители, така и за домашните майстори.

Разнообразна употреба върху повърхности, ъгли и ръбове

Абразивната ролка PL 31 B с хартиена основа от B-хартия се препоръчва за работа

  • с виброшлайф за по-големи повърхности и
  • с блок за ръчно шлайфане на по-малки повърхности, както и
  • ръчно шлайфане на ъгли, ръбове и заоблени повърхности.

Тази шкурка на руло е подходяща за универсална употреба. Необходимият размер се къса от рулото без усилие. Това позволява на потребителя да го адаптира перфектно към текущата работа.

Полуотворено покритие за безупречни резултати

Полуотвореното покритие гарантира, че остатъците след шлайфане се отстраняват от повърхността. То също така осигурява добра производителност и умерена степен на отстраняване на материал. Тази технология е особено добър избор за всички приложения върху твърда дървесина, лак, боя и кит. Шкурката на руло PL 31 B може да произвежда по-груби или изключително гладки повърхности в зависимост от избраната зърнометрия. Докато грубата зърнометрия се препоръчва предимно за изглаждане на повърхности или скосяване на ръбове, то фината зърнометрия - 220 или по-висока - е предпочитана за окончателна обработка на повърхности. Препоръчително е процесът на шлайфане да се раздели на няколко етапа, за да се осигури оптимална ефективност и перфектни резултати. Започнете да работите първо с груба едрина. След това продължете с поредица от по-фини зърна, докато постигнете желания резултат.

Твърд, здрав и ефективен - това е алуминиевият оксид накратко

Алуминиевият оксид е широко използван абразив, с който Klingspor произвежда шкурката PL 31 B. Огромната му твърдост прави този минерал предпочитан избор за много продукти, например шкурки с хартиена основа и режещи дискове. Абразивната смес се нанася върху хартена основа от тегло В със свързващ агент лепило.