PS 73 BWF Рула на хартиена основа За Дърво, Боя, Лак, Кит, Пластмаса

Свойства
Свързващо вещество Смола
Тип зърно Алуминиев оксид
Плътност на покритие на абразивното зърно Полуотворено
Подложка В-хартия + пяна
Материали
Дърво
Боя
Лак
Кит
Пластмаса
Области на приложение
Автомобилна индустрия
Дървообработваща индустрия
Корабо- и лодкостроене
Формостроене

PS 73 BWF - шкурка на руло за фино шлайфане в кутия с диспенсър

Абразивната ролка PS 73 BWF на Klingspor е абразив, специално разработен за фино шлайфане на ръка. Иновативната пенопластова основа осигурява на тази първокласна абразивна ролка изключителна гъвкавост и адаптивност. Предварително перфорираните участъци могат да се откъсват без усилие и са винаги на една ръка разстояние. Този абразив е еднакво подходящ както за употреба в движение, така и за приложения в работилниците и на строителната площадка.

Включва слой от пяна, който разпределя перфектно натиска по време на работа върху тънки покрития

Съхранявани в лесна за използване кутия с диспенсър, абразивните подложки се отличават с полуотвореното си покритие със зърно от алуминиев оксид и допълнително стеаратно покритие. Подложките са особено добър избор за грубо и финишно шлайфане на формовани части, както и на плоски и извити повърхности. Пенопластовата основа позволява на този абразив да се оформя точно според повърхността, върху която се използва, като се получава изключително фино покритие. Няма риск от шлайфане през материала при работа върху тънки покрития. Шкурката на руло PS 73 BWF е подходяща за обработка на

  • всички обичайни видове дърво,
  • повърхности със слой боя и лак,
  • кит,
  • пластмаса и пластмасови покрития.

Полуотвореното покритие и изключително здравото свързващо вещество от синтетична смола позволяват на шкурката PS 73 BWF да осигуряви постоянна абразивна производителност при минимално запушване, напр. върху мебели. Размерът 115 мм x 140 мм на хартиената шкурка от B-хартия, прави подложките удобни за работа. Тези свойства осигуряват ефективна и равномерна обработка.

Удобни шлифовъчни консумативи в практична кутия - винаги под ръка

Klingspor предлага абразивната ролка PS 73 BWF с ширина и дължина съответно 115 мм и 25 000 мм. Броят на перфорираните шкурки е около 180 абразивни подложки - в зависимост от избраната едрина.