ABH 80 Приставка

Фиксираща приставка ABH 80 за професионално диамантено свредло DB 600 F

За пробиване на особено твърди материали като

  • плочки,
  • гранитогрес,
  • фаянс и
  • гланцирани плочи

Фиксиращата приставка за пробиване на отвори ABH 80 е идеалното допълнение към професионалните диамантени свредла DB 600 F. Фиксиращата приставка за пробиване от Klingspor, улеснява безопасното и точно позициониране на диамантеното свредло на правилното място. Върху гладки повърхности като твърди порцеланови каменинови изделия или гланцирани плочки свредлото не се плъзга, а остава надеждно на място, благодарение на сигурното водене на инструмента. Подобно на стойка за бормашина, фиксиращата приставка също помага на бормашината да стартира плавно.

Използвайте лесно и безопасно помощната приставка за пробиване

Фиксиращата приставка ABH 80 за диамантени свредла DB 600 F се поставя бързо и сигурно с вакуумна вендуза върху всички гладки и равни повърхности. Фиксиращата приставка ABH 80 е изработена от висококачествена неръждаема стомана. Този избор на материал я прави устойчива на корозия и повреди от използваните инструменти. С фиксиращата приставка за пробиване вече не се изисква използването на центрово свредло за прецизно пробиване. Моделът ABH 80 е практичен и удобен инструмент за фаянсаджии, водопроводчици и други специалисти в строителството и обработката на камък. Ширината от 55 мм е оптимална за професионални диамантени свредла като DB 600 F Supra.

Фиксиращата помощна приставка спестява време и подобрява резултатите от работата

Това повишаване на ефективността включва и намаляване на повредите на материала. Нестабилното водене на инструмента може да доведе до сериозни повреди - особено при пробиване във висококачествени продукти и вече монтирани стенни и подови покрития. Фиксиращата приставка за пробиване на отвори ABH 80 намалява риска от повреда до минимум.