DB 600 F Supra Set Комплект диамантени зенкери За Каменин, Кахли, Гланцирани плочи за пещ

Подходящ за суха употреба
Свойства
Клас Supra
Форма Споен
Агресивност
Срок на използване
Материали
Каменин
Кахли
Гланцирани плочи за пещ

Комплектът диамантени боркорони DB 600 F Supra - правилният инструмент, винаги под ръка

С комплектът диамантени боркорони, който включва всички размери на DB 600 F Supra, Klingspor ви предлага подходящото приспособление за започване на работа. С този комплект пробиването на отвори с различни размери в материали на минерална основа става с лекота. Боркорони DB 600 F Supra са подходящи за:

  • каменни изделия,
  • плочки,
  • гранитогрес или
  • глазирани плочки за пещ. Комплектът от 7 диамантени боркорни DB 600 F Supra е разработен специално за използване с пробивна машина. Класическият шестоъгълен адаптер е подходящ за всички разпространени машини. Комплектът включва диамантени боркорони с диаметър от 6 мм до 14 мм, както и регулируема приставка за прецизно пробиване на отвори ABH 80.

Мощно и без вода:

Боркороните за сухо пробиване DB 600 F Supra са снабдени с интегриран, високоефективен охлаждащ восък. Този восък спестява на потребителя необходимостта да използва вода за охлаждане. Те се отличават със средна до висока агресивност и са изключително устойчиви на износване. Всички диамантени инструменти, конструирани от Klingspor, са с гарантиран изключителен експлоатационен живот. Не се изисква центриране на отвора благодарение на помощната приставка, включена в комплекта. Инструментът лесно се позиционира прецизно, без нацепване и напукване на обработвания материал. DB 600 F Supra винаги създава чисти ръбове и точни отвори - дори когато се използва за твърди и крехки материали. Като алтернатива за по-големи отвори Klingspor предлага и високоефективното свредло DK 600 F Supra, което е подходящо за употреба с всички стандартни ъглошлайфи.

Убедително съотношение цена-качество: 7 броя в един комплект

Комплектът диамантени боркорони DB 600 F Supra предлага изключителна производителност на достъпна цена. Той се доставя в здрав и удобен алуминиев куфар, който предпазва инструмените от удари и изгубване при транспортиране. Всички основни инструменти винаги ще са ви под ръка. Ето защо професионалният комплект диамантени боркорони DB 600 F Supra е подходящ избор за специалистите в сектора на ремонтните дейности, както и за всички дейности по поддръжка в индустриалния сектор.