DD 600 U Supra Диамантен зенкер За Зидария , Строителни материали, Варо-пясъчен камък

Подходящ за суха употреба Лазерно заварен
Свойства
Клас Supra
Форма Лазерно заварен
Агресивност
Срок на използване
Материали
Зидария
Строителни материали
Варо-пясъчен камък
Области на приложение
Електротехници, Електроинсталатори

Диамантен зенкер за разпределителни кутии DD 600 U Supra на Klingspor - за меки и средно твърди материали

Диамантеният зенкер за разпределителни кутии DD 600 U Supra на Klingspor е предназначен за употреба с ръчна пробивна машина. Този инструмент може да се използва за пробиване на отвори за разпределителни кутии или изпускателни въздуховоди в строителни материали с мека и средна твърдост. Тези видове материали включват

  • тухли,
  • клинкер,
  • зидария,
  • огнеупорни тухли и
  • хоросан.

Klingspor произвежда диамантения зенкер DD 600 U Supra в различни размери. Клиентите могат да добавят като аксесоари SDS или шестоъгълен адаптер с фиксиращо свредло. Адаптерът с обозначение на артикула ADS 200 улеснява точното позициониране на отворите.

Класът на изпълнение Supra - първокласни инструменти с отлично съотношение между цена и качество

Диамантеният зенкер DD 600 U Supra за бормашина се отличава с дълъг експлоатационен живот. Това е продукт от клас Supra performance, който Klingspor запазва за инструментите от продуктовата линия 600. Те са достатъчно мощни и надеждни, за да се използват всеки ден в професионална среда. Инструментите, групирани в клас Supra performance, освен това се отличават с изключително съотношение цена/качество. Това ги прави атрактивен вариант и за домашните майстори, които само от време на време трябва да извършват съответните операции по пробиване. По-достъпни и още по-мощни инструменти се предлагат съответно в класовете на производителност Extra и Special.

Диамантени инструменти на Klingspor - безопасни благодарение на изпитвания в съответствие със стандартите

Klingspor произвежда своите диамантени инструменти за работа със строителни материали в съответствие с най-строгите стандарти за безопасност. Диамантения зенкер DD 600 U Supra за бормашина отговаря на европейския стандарт за безопасност EN 13236.

Аксесоари