DK 600 F Supra Set Комплект свредла за сухо пробиване За Каменин, Облиц. плочки, Кахли

Подходящ за суха употреба
Свойства
Клас Supra
Форма Споен
Материали
Каменин
Облиц. плочки
Кахли

Прецизни отвори в каменни изделия: комплект боркорони за сухо пробиване от 6 части DK 600 F Supra

Различните боркорони за сухо пробиване, включени в комплекта DK 600 F Supra, пробиват с максимална прецизност дори най-твърдите материали на минерална основа. Те са особено подходящи за работа с - каменин, - керемиди или - облицовъчни плочки за пещ/ кахли. В прецизно пробитите отвори ще могат безопасно да се поставят 6, 8, 10 или 12 мм винтови анкери. Комплектът е полезен помощник за фаянсаджиите, инженерите по поддръжката или изобщо за всички, работещи в строителния сектор, които трябва да монтират кабелни втулки или крепежни елементи, способни да издържат надеждно на натоварването, на което са подложени.

Комплект боркорони за сухо пробиване от 6 части DK 600 F Supra - безупречни отвори с ъглошлайф

Боркороните за сухо пробиване DK 600 F Supra пробиват без усилие твърд фаянс и плочки. Още по-добре е, че не е необходима вода за охлаждане. Скоростта на въртене до 13 300 оборота в минута може да се достигне без проблем. Тази изключителна производителност позволява надеждно водене от ръка и центриране с прецизна точност. Лекият натиск е достатъчен, за да позволи на първокласните диамантени абразивни зърна да си проправят равномерно път през материала. Резултатът е чисти ръбове и прецизни отвори. Материалът няма да има пукнатини или други увреждания. Потребителите вече няма да се притесняват от неприятностите и разходите, свързани с подмяната на отделни плочки. Klingspor предлага и отлична алтернатива за използване с пробивна машина: Диамантените боркорони, включени в серията DB 600 F Supra, са предназначени за диаметри от 6 до 14 мм. Съответният комплект също предлага изчерпателен избор.

Задължителен помощник: Всичко под ръка в един удобен комплект

Диамантените боркорони, включени в този комплект от 6 части, предлагат бърз и лесен начин за подготовка на необходимите работни стъпки. Най-често срещаните размери на боркороните са достъпни с едно лесно движение - и без да се налага времеемко търсене. Ако условията на обекта са различни от очакваните, потребителите имат всички важни размери на свое разположение веднага. Здравият и удобен алуминиев калъф пази диамантените инструменти перфектно защитени от удари. Нещо повече, често използваните диаметри 6 мм и 8 мм са снабдени с резервен вариант: Ако един от инструментите е изправен пред трудна задача, резервният инструмент е в готовност, ако възникне необходимост от него.