DR 912 B Special R ½“ боркорони За Бетон

Подходящ за мокра употреба Лазерно заварен
Свойства
Клас Special
Cегментиране Стандарт
Форма Лазерно заварен
Агресивност
Срок на използване
Материали
Бетон
Области на приложение
Отоплителни, санитарни инсталатори
Плочкари
Сградостроителство

Боркорона DR 912 B Special за бетон

Боркороните с резба R ½" DR 912 B е диамантен инструмент в специализирания клас на качество Special и е предназначен за работа със стоманобетон. Предимствата на този продукт включват бърза работа при високо ниво на агресивност. Това позволява извършването на професионални задачи за минимално време. Klingspor предлага този инструмент в различни диаметри, подходящи за множество приложения. Боркороните са подходящи за ръчни и настолни пробивни машини. Този диамантен инструмент намира приложение в редица сектори, сред които

  • строителството на сгради,
  • подземното строителство и
  • пътното строителство.

Бързо рязане - дълъг експлоатационен живот

Клиентите, които изберат боркороната DR 912 B Special, ще се възползват от истински високопроизводителен продукт, който е създаден за трудни задачи. Продуктовата линия Special е насочена към потребители, които трябва да режат изключително твърди материали и поставят най-високи изисквания към своите инструменти по отношение на производителност и надеждност. Реалните предимства на този продукт са бързата производителност при рязане и дългият експлоатационен живот. Тези качества помагат на потребителя да завърши и най-предизвикателните задачи.

Продукт с висок стандарт за безопасност

Klingspor предлага висока степен на безопасност с боркороната R ½" DR 912 B Special. Редовните проверки на продукта, независимите продуктови тестове и сертифицираната система за управление на качеството са фактори, които допринасят за високата безопасност по време на работа. Това важи за всички диамантени инструменти, които са включени в продуктовата гама на Klingspor. Продуктът отговаря на европейския стандарт за безопасност EN 13236.