DT 300 UT Extra Диамантени дискове за ъглошлайф За Строителни материали, Бетон, Керемиди

Подходящ за мокра и суха употреба Турбо сегмент
Свойства
Клас Extra
Cегментиране Турбо затворен
Форма Синтерован
Агресивност
Срок на използване
Материали
Строителни материали
Бетон
Керемиди
Области на приложение
Покривчии
Сградостроителство
Строителни фирми

Диамантен диск за рязане DT 300 UT Extra

Подходящ за универсална употреба, диамантеният диск DT 300 UT Extra на Klingspor предлага множество предимства и представлява идеалният универсален инструмент за строително-ремонтни дейности. Потребителите, които изберат този инструмент, ще се възползват от неговата

  • отлична производителност при рязане,
  • гладко рязане, без набраздяване и
  • чудесно съотношение между цена и качество.

Непрекесънатото острие с турбо сегмент на този диамантен диск осигурява изключително гладка работа, като позволява на потребителя да постигне чисти и прецизни резултати при работа с материали на минерална основа.

Идеален за строителната площадка

Диамантеният диск за рязане DT 300 UT Extra е идеалният инструмент за строителната площадка, тъй като с него ще режете всякакъв вид строителни материали, както и бетон и керемиди. Той е също така препоръчителен вариант за домашни майстори, както и за всички потребители, които очакват техните инструменти да отговарят на професионалните стандарти. По време на употреба този диск за рязане, включен в линията 300 Extra на Klingspor, убеждава със средното си ниво на агресивност, като осигурява добро време за обработка и задоволителен експлоатационен живот. Този диамантен диск е предназначен за рязане с ъглошлайф и се предлага в различни диаметри. За всеки от тези диаметри трябва да се спазва максималната допустима скорост. Директно върху диамантения диск са отпечатани областите на приложение заедно с инструкциите за безопасност, максималната работна скорост, стандартите за безопасност, максималните обороти и вида на продуктовата линия, както и друга полезна информация и посоката на работа.

Сертифицирана безопасност от Klingspor

Диамантените инструменти на Klingspor непрекъснато се подобряват и усъвършенстват, а вътрешният производствен процес гарантира най-добрата възможна производителност за съответното приложение. Всички дискове за рязане на Klingspor са сертифицирани в съответствие със строгите критерии на oSa и предлагат на потребителя високо ниво на безопасност по време на работа. Те също така отговарят на изискванията, посочени в стандарта EN 13236.