DT 310 UT Extra Диамантени дискове за ъглошлайф За Строителни материали, Бетон, Керемиди

Подходящ за мокра и суха употреба Турбо сегмент
Свойства
Клас Extra
Cегментиране Турбо затворен
Форма Синтерован
Агресивност
Срок на използване
Материали
Строителни материали
Бетон
Керемиди
Области на приложение
Покривчии
Сградостроителство
Строителни фирми

Диамантен диск за рязане DT 310 UT Extra - универсален за строителната площадка

Идеален за работа на строителната площадка, диамантеният диск за рязане DT 310 UT Extra на Klingspor е подходящ за широк спектър от приложения и осигурява отлична производителност на рязане при отлично съотношение цена-качество. Този първокласен диск реже с максимална прецизност и надеждност

  • строителни материали,
  • бетон и
  • покривни плочи и керемиди.

Този диамантен инструмент от клас на производителност Extra е отличен избор за специалистите в изграждане и ремонт на покривни конструкции и в сектора "Направи си сам", като позволява на домашните майстори да режат различни материали.

Затворено острие с турбо сегмент за чисти ръбове

Този диамантен режещ диск за ъглошлайфи е снабден с турбо сегмент, който осигурява особено гладка работа и надеждно създава чисти ръбове. Острието на диамнтения диск за рязане е непрекъснато, което го прави идеално за рязане на глинени и покривни плочи. Подобно на всички останали инструменти от продуктовата линия Extra, режещият диск DT 310 UT Extra предлага марково качество на атрактивна цена. Той е отличен избор за потребители, които отдават голямо значение на професионалното качество, но на които не им се налага да използват инструмента постоянно. Диамантените инструменти, произведени от Klingspor, са сертифицирани в съответствие със строгите изисквания на oSa и разпоредбите на стандарта EN 13236 и гарантират максимална безопасност по време на употреба.

Перфектно съчетание между агресивност и експлоатационен живот

Диамантеният диск за рязане DT 310 UT Extra съчетава средна агресивност с добър експлоатационен живот. Тези качества осигуряват икономична употреба, особено ако инструментът се използва в рамките на допустимия диапазон на скоростта. Допустимата максимална скорост варира в зависимост от диаметъра, като намалява с увеличаване на размера на режещия диск. Всички съществени спецификации за правилна употреба, максимална работна скорост, посока на въртене, максимални допустими обороти и продуктова линия са отпечатани директно върху диамантения диск за рязане DT 310 UT Extra.