DT 600 F Supra Големите диамантени дискове За Каменин, Кахли, Гланцирани плочи за пещ

Подходящ за мокра и суха употреба
Свойства
Клас Supra
Cегментиране Непрекъснат ръб
Форма Синтерован
Агресивност
Срок на използване
Материали
Каменин
Кахли
Гланцирани плочи за пещ
Области на приложение
Градинарство и земеустрояване
Плочкари

Голям диамантен диск DT 600 F Supra - професионално рязане на каменин и огнеупорни плочи

Диамантените дискове за рязане, включени в продуктовата линия 600 Supra на Klingspor, са професионални инструменти предвидени за ежедневна употреба. Големият диск за рязане DT 600 F Supra е идеалният инструмент за професионално и прецизно рязане на

  • фаянс,
  • каменин и
  • гланцирани плочи за пещ.

Непрекъснатото острие прави чисти срезове, без отчупване по ръбовете. Всеки диск е снабден с редуциращ пръстен от отвор 30мм до 24 мм за монтаж на машини с различен стандарт на отворите.

Чисто рязане на фаянс и огнеупорни плочи

При рязането на каменин и гланцирани плочи чистите разрези са много важни за постигане на безупречен външен вид след поставянето им. Непрекъснатият ръб на диамантения диск DT 600 F Supra позволява прецизно рязане - той създава чисти ръбове, без отчупване или нацепване на материала. Дискът може да се използва както за мокро, така и за сухо рязане. Отличава се с висока агресивност и дълъг експлоатационен живот при убедително съотношение цена-качество. Тези качества правят диамантения диск за рязане перфектен избор за ежедневна употреба. Клиентите могат да избират от няколко размера, подходящи за конкретната машина и приложение. Върху всеки диамантен диск са посочени всички основни спецификации на инструмента, включително продуктова линия, област на приложение (чрез лесна цветна схема на Klingspor), стандарти за безопасност, размери (в инчове и милиметри), максимално допустима скорост и посока на въртене.

Сертифицирано качество от Klingspor

Големият диамантен диск за рязане DT 600 F Supra е сертифициран съгласно DIN EN 13236 и насоките на oSa. По този начин се гарантира спазването на необходимите изисквания, наложени за безопасността на потребителите. Строгите критерии за изпитване се състоят от доброволен ангажимент на производителите, редовни инспекции, сертифицирано управление на качеството и документация, както и независими продуктови тестове, одити за безопасност, извършвани от външни експерти, редовно наблюдение и контрол на производството и проследяване на всеки отделен продукт.