DT 612 AB Supra Големите диамантени дискове За Асфалт, Бетон

Подходящ за мокра и суха употреба Разширен защитен сегмент детайлен изглед Без подсичащ ефект Разширен защитен сегмент Лазерно заварен
Свойства
Клас Supra
Cегментиране Широко междузъбие
Форма Лазерно заварен
Агресивност
Срок на използване
Материали
Асфалт
Бетон
Области на приложение
Градинарство и земеустрояване
Изграждане на тръбопроводи
Подземно строителство
Пътно строителство
Складове за строителни материали

Големи диамантени дискове за рязане DT 612 AB Supra

Големите диамантени дискове DT 612 AB Supra режат без усилие асфалт, бетон и други твърди материали. Проектирани са за работа с фугорези и бензинови машини. Най-отличителните характеристики на този продукт са неговите защитни сегменти, които поддържат сърцевината идеално защитена при високи натоварвания. Режещият диск може да се похвали и с други важни качества, като

  • висока агресивност,
  • дълъг експлоатационен живот и
  • висока скорост на рязане.

При използване в професионални условия големият диамантен диск DT 612 AB Supra ще спечели дори и най-претенциозния потребител. Klingspor предлага този продукт в различни диаметри, за да осигури съвместимост с всеки вид употреба. Продуктът се предлага и с различни размери на отворите и ширини на сегментите. Важно е също така да се спазват максимално допустимите скорости. Това гарантира, че продуктът ще осигури максимална производителност в реални условия, при възможно най-голяма безопасност.

Продукт с високо ниво на безопасност

Големият диамантен диск DT 612 AB Supra предоставя на потребителя високо ниво на безопасност. Като един от основателите на oSa, Klingspor е помогнала за определянето на насоките за безопасност на абразивите и режещите инструменти. Големият диамантен диск DT 612 AB Supra е подложен на обстойни тестове за съответствие с изискванията за безопасност. За потребителя това означава повишена безопасност по време на работа. В допълнение, диамантените режещи инструменти са произведени в съответствие с EN 13236, съответния стандарт за безопасност в Европа.

Максимална производителност при ежедневна употреба

Предлаган като част от класа за производителност Supra на Klingspor, големият диамантен диск за рязане DT 612 AB е инструмент за професионалисти, който предлага отлично съотношение между цена и производителност. По този начин продуктът е насочен към клиенти, които търсят режещ диск, съчетаващ надеждност и висока производителност. Klingspor инвестира много в научноизследователска и развойна дейност в стремежа си да постигне непрекъснато подобрение на своите продукти, което да донесе на потребителя истинска стойност за ежедневната му работа.

Aлтернативни продукти