DT 900 FL Special Диамантени дискове за ъглошлайф За Плочки за стена, Теракотни плочи, Порцелан, Керамика, Мрамор, Каменин

Подходящ за мокра и суха употреба
Свойства
Клас Special
Cегментиране Непрекъснат, с лазерни прорези
Форма Синтерован
Агресивност
Срок на използване
Материали
Плочки за стена
Теракотни плочи
Порцелан
Керамика
Мрамор
Каменин
Области на приложение
Градинарство и земеустрояване
Изграждане на кухни
Плочкари

Диамантен диск за рязане DT 900 FL Special - реже с лекота твърди плочки

Диамантеният диск за рязане DT 900 FL Special ще отреже дори най-твърдите материали на минерална основа на строителната площадка:

  • твърди плочки (стенни и подови),
  • порцелан,
  • керамика и
  • мрамор.

Диамантеният диск за рязане DT 900 FL Special се предлага в различни размери - от 115 мм до 230 мм. Диаметърът на монтажния отвор е 22,23 мм. Този диаметър позволява дискът да се монтира на голям брой ъглошлайфи от всички класове на производителност. За по-малки монтажи диаметърът на отвора се намалява до съответстващия с помощта на редуциращ пръстен DZ 100 RR, което осигурява сигурно закрепване и безопасна работа.

Непрекъснат ръб с лазерно изрязани прорези: Непрекъснатият ръб на диамантения диск за рязане DT 900 FL Special позволява на потребителя да реже твърда керамика и твърди плочки с изключително висока скорост на рязане. В повечето случаи ръбът ще бъде достатъчно чист, за да отпадне необходимостта от допълнителна обработка. Това помага да се спести време и допълнителен работен материал. Лазерно изрязаните прорези осигуряват подобрено охлаждане и плавна работа. Ъглошлайфът може да се направлява с лекота и прецизност. Потребителите ще възприемат работата с инструмента като по-малко уморителна, дори ако тя продължава с часове.

Способен да осигури изключително висока агресивност и първокласен експлоатационен живот, диамантеният диск за рязане DT 900 FL Special е предназначен за продължителна професионална употреба. Този прецизен инструмент впечатлява с издръжливост и при най-предизвикателните условия. Неговите първокласни диаманти остават остри до пълното им износване и са защитени срещу преждевременно счупване. Резултатът е рязане с милиметрова точност - без пукнатини и счупване.

Въпрос на качество: Използвайте вашия ъглошлайф за рязане на мрамор и керамика

Диамантеният диск за рязане DT 900 FL Special е обект на строги проверки и указания, установени от Klingspor, които значително надхвърлят обхвата на предписаните стандарти. Този подход е единственият начин да се гарантира ненадминатото качество на този абразивен инструмент. Благодарение на повече от 125 години опит в областта на абразивното инженерство, Klingspor е в състояние да произвежда специализирани инструменти, които отговарят на най-високите стандарти. Точно затова диамантеният диск за рязане DT 900 FL Special е идеалният инструмент, когато става въпрос за производство на перфектни срезове в керамични материали или твърди плочки.