DT 900 FT Special Диамантени дискове за ъглошлайф За Каменин, Кахли, Гланцирани плочи за пещ, Гранит

Подходящ за мокра и суха употреба Турбо сегмент
Свойства
Клас Special
Cегментиране Турбо затворен
Форма Синтерован
Агресивност
Срок на използване
Материали
Каменин
Кахли
Гланцирани плочи за пещ
Гранит
Области на приложение
Градинарство и земеустрояване
Изграждане на кухни
Плочкари

Диамантен диск DT 900 FT Special

Професионалният диск за рязане DT 900 FT Special на Klingspor е предназначен за изключително взискателни приложения и осигурява отлични резултати при работа с

  • каменни плочи,
  • плочки,
  • глазирани плочки за печки и
  • гранит.

С дебелина само 1,4 мм тънкото острие и турбонепрекъснатият ръб реже чисто, без отчупване, създавайки безупречен външен вид, особено във видимите зони на обработвания детайл. Здравата и дълготрайна конструкция на острието позволява безпроблемно рязане на гранит, въпреки високата плътност на този твърд материал.

Продуктовата линия Special на Klingspor

Като част от продуктовата линия 900, диамантеният диск DT 900 FT Special се нарежда сред най-високопроизводителните инструменти на Klingspor. Най-добрите режещи характеристики, максималната агресивност и дългият експлоатационен живот правят този инструмент идеален избор за най-тежките задачи. Строгите изисквания към производителността и надеждността по време на употреба не са никакъв проблем за този режещ диск, а резултатът винаги е безупречен и убедителен. Ключовата характеристика на качеството и производителността на този продукт е неговото турбо острие, което осигурява чисто и прецизно рязане, благодарение на изключително плавната си работа. Диамантеният диск за рязане е предназначен за каменни изделия, плочки и гранитогрес и е наличен в различни диаметри.

Предимствата на диамантените инструменти на Klingspor

Непрекъснатите усилия на Klingspor в областта на научните изследвания и развойната дейност гарантират изключителната производителност на диамантените дискове за рязане и всички други инструменти, произведени от Klingspor. Диамантеният диск DT 900 FT Special е подходящ за употреба в професионална среда и се представя особено добре при работа с твърди и крехки материали на минерална основа. Съобразени както с изискванията посочени в DIN EN 13236, така и със строгите указания на oSa, продуктите на Klingspor предлагат високо ниво на безопасност за потребителя и гарантирано осигуряват отлична производителност на работа.