DT 900 UT Special Диамантени дискове за ъглошлайф За Бетон, Строителни материали, Керемиди

Подходящ за мокра и суха употреба Турбо сегмент
Свойства
Клас Special
Cегментиране Турбо затворен
Форма Синтерован
Агресивност
Срок на използване
Материали
Бетон
Строителни материали
Керемиди
Области на приложение
Покривчии
Сградостроителство
Строителни фирми

Диамантеният диск за рязане DT 900 UT Special - повече мощност благодарение на затворения турбо сегмент

Синтерованият диамантен диск DT 900 UT Special на Klingspor реализира пълния си потенциал по време на работа в строителството - той реже без усилие голямо разнообразие от различни материали:

  • бетон,
  • керемиди и
  • всички други строителни материали.

Това го прави универсален инструмент и идеален помощник за широк спектър от различни предизвикателства. Диамантеният диск DT 900 UT Special е подходящ за стандартни ъглошлайфи с монтажен отвор 22,23 мм. Иновативната му технология позволява работа с бърза скорост и максимална безопасност.

Вълнообразна сърцевина - перфектно охлаждане при висока скорост на рязане

Диамантеният диск за рязане DT 900 UT Special е проектиран за работни скорости до 80 м/сек. С диаметър от 100 мм този режещ диск може да се използва при максимална скорост от над 15 000 оборота в минута. Вълнообразната сърцевина осигурява оптимално разсейване на топлината. Отворите в диска осигуряват допълнително охлаждане. Дискът може да се използва както за мокро, така и за сухо рязане. Диамантеният диск за рязане DT 900 UT Special осигурява висока степен на агресивност и експлоатационен живот над средния. Част от продуктовата линия 900, той е проектиран като продукт с висока производителност: Клингспор гарантира високо ниво на производителност и надеждност. Също така, диамантеният диск DT 900 UT Special отговаря на европейския стандарт за безопасност EN 13236 и на строгите указания на oSa.

Турбо сегмент за бетон, строителни материали и керемиди

Диамантеният диск DT 900 UT Special разполага с острие със специален турбо сегмент. Непрекъснатият ръб реже чисто, без отчупване на части и стружки от материала. В същото време турбо сегментът осигурява плавна работа и по този начин намалява нивото на шума. Благодарение на острите диамантени ръбове материалът се отстранява бързо и цялостно. По този начин дори твърдите материали може да се режат лесно и прецизно. Klingspor разчита на най-новите технологии за производството на диамантените си инструменти: Диамантите са здраво свързани в острието, което ги предпазва от преждевременно отделяне. Изключително острите ръбове режат равномерно твърди материали на минерална основа, до пълното си износване. За да гарантира високото качество на диамантените инструменти, Klingspor контролира всяка стъпка от производствения процес.