DT 902 A Special Големите диамантени дискове За Асфалт, Пясъчник, Готови за изливане бетонови смеси, Монолитно покритие

Подходящ за мокра и суха употреба Без подсичащ ефект Разширен защитен сегмент Разширен защитен сегмент детайлен изглед 12 mm височина на сегмента Лазерно заварен
Свойства
Клас Special
Cегментиране Широко междузъбие
Форма Лазерно заварен
Агресивност
Срок на използване
Материали
Асфалт
Пясъчник
Готови за изливане бетонови смеси
Монолитно покритие
Области на приложение
Подземно строителство
Пътно строителство

Голям диамантен диск DT 902 A Special за фугорез

Големият диамантен диск за рязане DT 902 A Special реже фуги във всички стандартни подови покрития и настилки:

  • асфалт,
  • камък пясъчник,
  • пресен бетон и
  • замазка.

Съвместим е за работа с най-разпространените фугорези и се справя изключително добре с рязането на асфалт. Предлага се в размери от 300 мм до 500 мм и монтажен отвор с диаметър 25,4 мм.

Висока скорост на рязане: Защитни сегменти с широко отстояние

Един голям диамантен диск за професионална употреба трябва да реже с голяма скорост и издръжливост. Ето защо Klingspor оборудва модела DT 902 A Special със защитни сегменти високи 12 мм, които са разположени с широко отстояние. Защитните сегменти надеждно предпазват сърцевината от контактно триене и сегментите от счупване. Широкото отстояние спомага за обилно отвеждане на шлифовъчния прах и позволява максимална скорост от 100 м/с. Това осигурява и по-бърза скорост на подаване. Големият диамантен диск за рязане DT 902 A Special е част от категорията за най-висока производителност 900 Special на Klingspor. Това означава, че той е подходящ за професионална употреба и при високо натоварване. Големият диамантен режещ диск е много агресивен и има първокласен експлоатационен живот. С диамантеният диск DT 902 A Special винаги ще постигате безупречни резултати при рязане - дори при постоянно натоварване. Той отговаря на стандарта за безопасност EN 13236. Освен това Klingspor гарантира спазването на строгите изисквания на oSa.

Най-висока производителност върху асфалт в комбинация с фугорез

Диамантите, които Klingspor използва за своите висококачествени инструменти, се доставят от надеждни производители, което позволява да гарантира, че диамантен диск за рязане DT 902 A Special ще осигури производителност от най-висока степен. Klingspor предлага и други големи диамантени дискове като алтернативни варианти: Големият диамантен диск за рязане DT 602 A Supra е подходящ за монтаж на фугорези и бензинови машини и се предлага с монтажни отвори в диаметър 25,4 мм и 20 мм. Големият диамантен диск DT 612 A Supra също може да се съчетава с фугорези и бензинови машини и се предлага с диаметър на монтажния отвор 25,4 мм. Гладкото рязане е гарантирано с големия режещ диск DT 910 A Special. То е предназначено за работа само с фугорез и може да се поръча с 25,4 мм отвор.