Диамантени камбани за шлайфане

Работна операция
Материал
Машина
Области на приложение
Продуктова група
Диамантени камбани за шлайфане
Диаметър/мм
Отвор/мм
ширина на сегмента/мм
височина на сегмента/мм
Закрепване
вариант на ръба
Клас
тип машина

Диамантените камбани за шлайфане съчетават отлични абразивни характеристики с дълъг експлоатационен живот

Диамантените камбани за шлайфане, произведени от Klingspor, са надеждни професионални инструменти за сложни задачи. През 2015 г. Klingspor открива производствената си база за диамантени инструменти в западноукраинския град Лвов. Оттогава Klingspor непрекъснато разширява своя опит в областта на диамантените инструменти. Диамантените камбани за шлайфане, заедно с различни други продукти от най-висок клас в портфолиото на Klingspor, се разработват в изследователския център в Хайгер (Германия). Това е мястото, където технологиите, стоящи в основата на продуктите за рязане и шлайфане на компанията, непрекъснато се усъвършенстват. Диамантените камбани за шлайфане на Klingspor се отличават с най-високо качество и безопасност.

Високотехнологични консумативи за много приложения

Диамантените камбани за шлайфане от продуктовата гама на Klingspor обработват с ъглошлайф най-различни материали, като:

  • Бетон
  • Гранит
  • Замазка
  • Строителни материали / абразивни материали

и други, по бърз, безопасен и надежден начин. Специалните отвори допринасят за високата скорост на отстраняване на материала, тъй като позволяват ефективно отвеждане на шлифовъчен прах, което води до перфектни резултати при обработка дори на най-твърдите видове материали. Потребителите могат да избират между диамантени камбани със стандартни двуредови сегменти и високопроизводителните сегменти PKD (поликристални синтетични диаманти). Те намират универсално приложение в пътното строителство и строителството над и под земята. Дори любителите се възползват от отличните им характеристики, тъй като те им позволяват да завършат проектите си с повишена ефективност. Klingspor предлага преобразуващ адаптер от отвор 22,23 мм. към захват М14 (модел DZ 114).

Високо ниво на безопасност

В стремежа си постоянно да подобрява безопасността на своите високоскоростни абразивни инструменти, Klingspor обедини усилията си с други компании чрез основаването на oSa - Организация за Безопасност на Абразивите. Това доброволно сдружение се ангажира да спазва всички европейски стандарти за безопасност, свързани с производството на инструменти, както и още по-строгите стандарти за производство и изпитване, установени от oSa. Този ангажимент се изразява в конкретни ползи за потребителя: безопасност по време на работа с всички инструменти, брандирани със защитения знак на oSa в световен мащаб.

Професионалистите разчитат на опита на Klingspor

Компетентният персонал на Klingspor с готовност помага на потребителите да намерят подходящия продукт. Изчерпателните съвети и информация, които те предоставят, са неразделна част от корпоративната философия на Klingspor. Опитните служители, с техническа подготовка и подробни познания, помагат на потребителя да придобие солидна представа за характеристиките на продукта.