A 330 Extra Kronenflex® големи дискове за рязане За Стомана

две армиращи мрежи от стъклени влакна
Свойства
Клас Extra
Свързващо вещество Синтетична смола, подсилена с влакна
Тип зърно Алуминиев оксид
Агресивност
Срок на използване
Твърдост
Материали
Стомана
Неръждаема стомана
Алуминий
Отливки
Области на приложение
Апарато- и съдостроене
Високо и подземно строителство
Металообработване
Производство на промишлено оборудване
Пътно строителство
Стоманени конструкции

A 330 Extra - Големи дискове за рязане на стомана Kronenflex

С големия режещ диск Kronenflex A 330 Extra, Klingspor предлага мощен абразив за обработка на стомана. По-конкретно, този диск се използва за рязане на

  • стомана,
  • неръждаема стомана,
  • алуминий и
  • отливки.

Позициониран в класа Extra, този диск се отличава с агресивно рязане и дълъг експлоатационен живот. Тези качества се оценяват от професионалните потребители и осигуряват на домашните майстори инструмент, който им позволява да завършат проектите си с най-добрите възможни резултати. С този продукт Klingspor постига правилния баланс между атрактивна цена и висока производителност.

Големи дискове за рязане Kronenflex с широк спектър от приложения

Отрезният диск A 330 Extra се препоръчва за всички обичайни дейности и може да се използва за разнообразни практически приложения. Той може да се използва с всички популярни абразивни машини за рязане (настолни машини). Представя се най-добре, когато е монтиран на настолна машина, използван в търговията и промишлеността, и оправдава очакванията дори на най-взискателните професионалисти. Тази комбинация дава възможност за постигане на резултати с най-високо качество всеки път. Потребителят ще намери важна информация на етикета, която указва как най-добре да използва диска с машината. Тази информация включва максималната работна скорост.

Първокласни суровини и максимална производителност при ежедневна употреба

Klingspor подбира само най-добрите суровини за всеки голям диск за рязане Kronenflex. И A 330 Extra не прави изключение. Свързващият агент и абразивните зърна са перфектно съчетани помежду си и се износват равномерно по време на употреба. Особено остро и издръжливо, синтетично произведеното абразивно зърно има основен принос за изключителната производителност на тези първокласни продукти. Като подсилващ слой се използва мрежа от фибростъкло, което повишава издръжливостта на диска. Дисковете за рязане Klingspor впечатляват и с характеристиките си за безопасност: Те са тествани в съответствие с насоките на oSa и отговарят на европейския стандарт за безопасност EN 12413.