A 946 TZ Special Kronenflex® дискове за рязане За Стомана, Неръждаема стомана

Без желязо, сяра и хлор
Свойства
Клас Special
Свързващо вещество Синтетична смола, подсилена с влакна
Тип зърно Алуминиев оксид
Агресивност
Срок на използване
Твърдост
Материали
Стомана
Неръждаема стомана
Нежелезни метали
Отливки
Области на приложение
Апарато- и съдостроене
Изработка на перила и парапети
Металообработване
Металостроене
Производство на промишлено оборудване
Промишленост за обработване на неръждаема стомана

Kronenflex диск за рязане - A 946 TZ Special за неръждаема стомана

С дискът за рязане Kronenflex A 946 TZ Special, Klingspor предлага още един първокласен продукт за работа със

  • стомана,
  • неръждаема стомана,
  • цветни метали и
  • отливки. Сред многобройните му предимства е фактът, че дискът е без желязо, сяра и хлор. Това прави режещите дискове Kronenflex подходящи за универсална употреба в металообработването и им позволява да осигурят изключително дълъг експлоатационен живот при всички приложения. С тези дискове работата може да бъде завършена бързо. Времето за рязане е минимално. Друго предимство за потребителя е минималното образуване на неравности и незначителното термично натоварване, които този продукт предизвиква. Klingspor предлага този продукт в класа на качествo Special за високо взискателни приложения в търговския сектор.

Kronenflex дискове за рязане за всички видове приложения

Потребителите на дискът за рязане Kronenflex A 946 TZ Special, могат да избират измежду различни диаметри и форма на диска - плосък или с изнесен център, предназначени да покрият многобройни ежедневни задачи. Максимално допустимите обороти на ъглошлайфа винаги трябва да се вземат под внимание. Цялата необходима информация е отпечатана на етикета на всеки диск. Те се доставят в метална кутия с прозрачен отвор, която ги предпазва от замърсяване, влага и повреди, причинени от неправилно съхранение. Кутията предлага най-доброто решение за съхранение на дисковете, тъй като запазва положителните им характеристики за много дълъг период от време.

Дискове за рязане за професионални приложения

Дискът за рязане A 946 TZ Special е ефективен продукт, който ще осигури максимална производителност във всяко от предназначените за него приложения. При производството на този продукт Klingspor залага на синтетично зърно, тъй като то гарантира постоянни резултати при обработка дори на най-взискателните материали. Вложените смола и филъри в свързващата смес са първокласни. Klingspor смесва всички тези компоненти до съвършенство. Резултатът е изключителна стабилност, съчетана с отлична производителност при обработка. Klingspor използва и мрежа от фибростъкло за допълнително подсилване, което позволява на режещия диск да издържа на високи странични натоварвания.