C 24 Extra Kronenflex® големи дискове за рязане За Камък, Бетон

Свойства
Клас Extra
Свързващо вещество Синтетична смола, подсилена с влакна
Тип зърно SiC
Агресивност
Срок на използване
Твърдост
Материали
Камък
Бетон
Области на приложение
Високо и подземно строителство
Градинарство и земеустрояване
Каменоделство
Пътно строителство

Kronenflex C 24 Extra големи дискове за рязане на камък и бетон

Големият режещ диск Kronenflex C 24 Extra реже камък и бетон с максимална скорост и надеждност. Дискът е добър избор за всички материали на минерална основа и разчита на изключително остри и груби зърна силициев карбид - SiC. Големият диск за рязане Kronenflex C 24 Extra е предназначен за работа с бензинови машини, работещи със скорост на рязане 80 м/с. Klingspor предлага този продукт с

  • плосък дизайн и с
  • различен присъединителен отвор

. Продуктът е предназначен за професионални потребители, които се нуждаят от универсален диск с клас на производителност Extra, за да изпълняват задачите си по рязане.

Подобрена производителност благодарение на качественото зърно

Големият диск за рязане Kronenflex C 24 Extra е снабден със същото синтетично зърно, което Klingspor използва за всички свои други абразиви и режещи инструменти. Синтетичният производствен процес предлага огромни предимства по отношение на издръжливостта, характеристиките на износване и равномерния резултат от работата. Той дава възможност за изключително прецизни и чисти разрези. Групиран в класа на производителност Extra и предназначен за универсална употреба, представеният тук продукт се отличава с особено привлекателно съотношение между цена и производителност. Тестван в съответствие с насоките на oSa, дискът Kronenflex C 24 Extra отговаря и на стандарта за безопасност EN 12413.

Първокласни суровини за първокласни резултати

Големият диск за рязане Kronenflex C 24 Extra дължи своята изключителна агресивност и експлоатационен живот на висококачествен състав. Klingspor комбинира съставките според конкретното приложение, за да осигури резултати с безупречно качество. Подборът на съставните компоненти позволява прецизни настройки според предназначението на продукта. Дисковете за рязане Kronenflex C 24 Extra са снабдени с подсилваща мрежа от фибростъкло. Тя осигурява на диска допълнителната стабилност, от която се нуждае при продължителна употреба. Подсилващата вложка играе ключова роля за способността на продукта да издържа на силните странични натоварвания при машинно рязане.