K 960 TX Special Kronenflex® дискове за рязане За Стомана, Неръждаема стомана, Високолегирана стомана, Въглеродна стомана, Титан

Без желязо, сяра и хлор До 40% по-висока производителност
Свойства
Клас Special
Свързващо вещество Синтетична смола, подсилена с влакна
Тип зърно Керамичен Алуминиев оксид
Агресивност
Срок на използване
Твърдост
Материали
Стомана
Неръждаема стомана
Високолегирана стомана
Въглеродна стомана
Титан
Области на приложение
Апарато- и съдостроене
Изработка на перила и парапети
Металообработване
Металостроене
Производство на промишлено оборудване
Промишленост за обработване на неръждаема стомана

K 960 TX Special - високопроизводителният режещ диск Kronenflex

K 960 TX Special е изключително тънък режещ диск, специално разработен за твърди и издръжливи материали. Тъй като е изработен от керамичен алуминиев оксид, този диск за рязане предлага максимална степен на агресивност. Той е много подходящ за материали като

  • стомана,
  • неръждаема стомана,
  • високолегирана стомана,
  • въглеродна стомана и
  • титан.

Специална абразивна зърнометрия за високолегирана стомана

Абразивната зърнометрия, избрана за режещите дискове Kronenflex, се състои от керамичен алуминиев оксид, който е отличен вариант за особено здрави материали като стомана и титан. Освен това не съдържа желязо, сяра и хлор и се отличава с многослойна структура, която повишава стабилността. Между зърнената смес, съставена от абразив, няколко смоли и филъри, е вградена мрежа от подсилено фибростъкло. Тази смес осигурява необходимата стабилност на режещия диск.

Изключителни резултати при ежедневна употреба

Класът Kronenflex Special предлага висококачествени продукти за професионално приложение. Те се отличават с дълъг експлоатационен живот и висока производителност при рязане в предвидените приложения. Независимо дали се използва за високолегирана стомана, като например неръждаема стомана, или за материали от титан - изключително тънкият режещ диск осигурява изключително фини срезове и минимално образуване на неравности, без да изисква голяма сила.

K 960 TX Special - режещият диск за професионалисти

Осигурявайки максимална агресивност, експлоатационен живот и твърдост, K 960 TX Special е особено добър избор за професионална и индустриална употреба. Този продукт обаче е отличен избор и за запалените занаятчии, които искат да работят с неръждаема стомана. Режещият диск се предлага в количества от 25 бр., опаковани в удобната кутия Kronenflex, която запазва високата производителност на продукта, като го предпазва от замърсяване и влага.