A 24 R/01 Special Kronenflex® дискове за шлайфане За Стомана

Свойства
Клас Special
Свързващо вещество Синтетична смола, подсилена с влакна
Тип зърно Алуминиев оксид
Агресивност
Срок на използване
Твърдост
Материали
Стомана
Неръждаема стомана
Области на приложение
Нефтена и газова промишленост
Строителство на газо- и нефтопроводи

Дискове за шлайфане на стомана Kronenflex A 24 R/01 Special

Дисковете за шлайфане Kronenflex A 24 R/01 Special са разработени за работа със

  • стомана и
  • неръждаема стомана.

Предимствата на продуктите включват високата им агресивност при всички видове шлайфане и дългия им експлоатационен живот. Дисковете, групирани в класа Special, са подходящи за професионални приложения. Основните сред тях са шлайфане на заваръчни шевове, както и употреба в промишленото строителство на тръбопроводи и резервоари. Klingspor предлага дисковете за шлайфане Kronenflex A 24 R/01 Special с различни диаметри, подходящи за всички видове приложения. Формата на дисковете е с изнесен център.

Висока степен на отстраняване за трудни задачи

Постоянно високата агресивност и максималната степен на отстраняване са основните предимства на дисковете за шлайфане Kronenflex A 24 R/01 Special. Klingspor отдава първостепенно значение на оптималното съотношение между степента на отстраняване и издръжливостта на диска през целия му полезен живот. Доказаните качества на тези дискове от Klingspor са високо ценени от професионалните потребители.

Доказана безопасност при ежедневна употреба

Безопасността е аспект от първостепенна важност при производството на карбофлексовите дискове Kronenflex A 24 R/01 Special. Благодарение на изчерпателните тестове, изисквани от правилата на oSa, потребителите могат да бъдат сигурни, че техните продукти на Klingspor им предлагат максимална безопасност. Гарантирано е и спазването на изискванията, посочени в стандарта EN 12413. Друг ключов фактор, допринасящ за безопасността, е влагането на качествени суровини. Първокласната абразивна смес, синтетични свързващи агенти и подсилващите вложки подобряват стабилността на дисковете и им придават необходимата издръжливост, за да издържат дори при най-високи натоварвания.