HF 100 H Карбидни фрези

Карбидна фреза HF 100 H - идеална за обработка на формовани детайли

Благодарение на своята пламъкообразна форма HF 100 H предлага идеалното решение за обработката на формовани детайли. Фрезата се предлага с различни

  • диаметри,
  • дължини,
  • диаметри на монтажната ос и
  • обща дължина

Колкото по-малък е инструментът, толкова по-високи са допустимите обороти. Различните размери позволяват оптималното адаптиране на инструмента към материала и детайла за обработка.

Контролирано качество за различни области на приложение

Карбидните фрези на Klingspor се произвеждат от висококачествени материали. Всяка отделна фреза се подлага на строг контрол по време на производството. Тези проверки включват щателна проверка на всички заварени съединения на фрезата, преди инструментът да бъде пуснат в производство. Това гарантира както дълъг живот, така и висок стандарт на безопасност на продуктите. При обработка на формовани детайли от конструкционна стомана, термоустойчиви материали или чугун карбидната фреза HF 100 H постига оптимални резултати. Освен това, когато се използва със специализираното сечение 3, фрезата може да се използва и за обработка на цветни метали.

Ефективна производителност от работата с подходящото сечение

Фрезата с пламъкообразна форма HF 100 H дава оптимални резултати, когато се използва за обработка на формовани детайли. Други възможни приложения на този инструмент са шлайфането на профили, отстраняване на метални "мустаци" и допълнителна обработка на отливки. Освен това карбидната фреза се представя изключително добре при фино шлайфане на повърхности, скосяване и изравняване на заваръчни шевове. Фрезата HF 100 H се оказва също толкова полезна, когато се използва за монтажни работи по време на сглобяване. Друг фактор, който оказва влияние върху областите на приложение, освен материалът и формата на фрезата, е сечението. Тази фреза е оборудвана с кръстосано сечение (сечение 6). То е добър вариант за обща употреба върху различни материали. Произвеждайки само малки стружки и минимални вибрации, тази фреза гарантира безпроблемна работа. Високата абразивна производителност и минимизирането на физическото усилие при фрезоване са важни изисквания за ефективна и последователна работа. Висококачествените фрези от Klingspor съкращават времето за обработка, поддържат висок стандарт на безопасност и отчитат всички аспекти, свързани с безопасността на труда.