HF 100 L Карбидни фрези

Фреза HF 100 L - карбидна фреза за труднодостъпни места

Благодарение на конусовидния си дизайн със заоблен връх, фрезата HF 100 L на Klingspor е идеална за работа на труднодостъпни места. Налична в различни сечения и размери, тази карбидна фреза е отличен вариант за различни приложения и материали, като

  • строителна стомана,
  • цветни метали,
  • високоустойчиви на топлина материали (напр. хромова стомана),
  • чугун и
  • пластмаса.

Tози висококачествен продукт осигурява резултати с голяма прецизност - особено на места, където използването на инструменти е трудно поради ограниченото пространство.

Различни сечения за отлични резултати

За да достига дори до труднодостъпни места, Klingspor проектира тази фреза с конусовидна форма и заоблен връх. Изборът от различни сечения осигурява оптимални работни резултати. Комбинацията от твърдосплавен метал, геометрия и сечението плюс дълъг експлоатационен живот допринасят за качествена и ефективна обработка на материали. Всяка отделна карбидна фреза преминава през внимателна проверка на качеството на материала, точните размери и надеждността на спойката преди доставка. Това ниво на контрол на качеството гарантира дълъг експлоатационен живот и максимална безопасност по време на работа.

Оптимална работна скорост

HF 100 L се предлага с различен диаметър и може да се използва за почистване, контурна обработка, скосяване и заобляне, както и за изравняване на заваръчни шевове или промяна на геометрията на детайли дори в труднодостъпни зони. Максималната работна скорост варира в зависимост от диаметъра на главата и обработвания материал. Препоръчително е да се работи в средния диапазон на скоростта. Това гарантира прецизни резултати от фрезоването при удължен експлоатационен срок. За да се избегнат преждевременно износване и инциденти, карбидната фреза трябва да се използва само с технически изправни машини.